İlk motoru olarak Suzuki vzr 1800 almak istiyor

biz 150 den 250cc ye geçemedik millet 1800 ccle başlıyor bence o arkadaş ne yaptığını bilmiyo hayatında artçı olarak bile olsa hiç motora binmemiş sanırım biri o arkadaşı durdursun :p olmadı yanlara tekerlek taksınlar ilk başta :mrgreen:

Suzuki Intruder M800 en büyük bunu al.Bu motor chooper tarzı olduğu için 800cc çok önemli değil bu motor bile seni uçurur

Vzr 1800 düsünen arkadasin cüzdani kabarikki bunu secmis olacak demekki parasi pulu var, burdan yola cikarak alt cc lerdeki ürün yelpazesini inceleyerek ilk önce o segmentlerdeki zevki tatmasini isteyebilirsin yani zevkini cikara cikara her cc nin özelliklerini motorun kendine has davranislarini cözmüs olabilir. Vede kendini bosyere tehlikeye atmamis olur. Kullanilmaz diye birsey yok elbette kullanabilir biraz calistikdan sonra, fakat bu motordan bikinca (chopper klasmanindan bahsediyorum) bu arkadas ne secicek(cc bitti son nokta) orasida ayri bir muamma (belki kawasaki vn 2000)

bana kalsa ne 125 ne 250 al bi shadow al bi dragstar 125 ile ben başlamam arkadasım cbf 150 kullandım ilk vitesli denememde dedim ne zormus diye motordan soğudum ancak üstüne bide sporter kullandım allah be dedim motor buymuş büyük ccler daha çabuk kavradığı içinmidir bilinmez ama büyük motor en güzeli benide hiç bi kuvvet en az dragstar 650 den aşağı indiremez:cat:

Katılıyorum, almışken Intruder 250 falan alsın bir yıl kullanır sonra büyütür.

arkadaşın aklı bi karış havada galiba:farao:heves yüzünden çok canı yanar onun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vah vah vah, yazık, acıdım.:mrgreen: 2000 motorlu al da bari altında kalırsan can çekişmezsin.:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Pekçok insan işin teknik boyutunu hiçe sayarak sadece görünüşüne aşık olduğu motosiklete sahip olmak istiyor.
Hadi gücünü geçtim,300 kilogram...
300...kilogram...
Ohannesburg.

Ben senin yerinde olsam arkadaşı virago'ya ısındırırım ilk önce,
Sonra da "zaten kasası aynı" diyerek 250'liği ile kandırırım.

:mrgreen::p:mrgreen:

ALLAH akıl fikir versin.bence 100 de 1000 düşecek.ve o motorla yüksek süratte düştüğünü düşünmek bile istemiyorum.hem motorada yazık olur.amaaaaaaaaaaan işte parası olan kuduruyo bizde burda klavye eskitiyoz:)

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir Motosiklet kullanıcısıym. Bir arkadaşıma yaza doğru almak isteidiğim modeli yani Vzr 1800 ü gösterdim. O günden beri ben bu motoru alacam diye tutturdu. Yani suzukiye aşık oldu diyebilirim. İlk görüşte aşk. İlk başlarda ciddi olmadığını düşünmüştüm. Ama ehliyet sınavını geçenlerde verdi. Hiçbir derse girmedi hatta. Ehliyet sınavına girmeden önce bana vites nerde gaz nerde diye sordu :D.. Kızın biride ehliyet sınavında kaza yaptı gazı fazla kökleyince milletin arasına daldı iki kişiyi hastanelik etti sanırım ( Onada burdan geçmiş olsun). Bizim arkadaş o yağmurlu havada sınavıda verdi bir güzel. Ama gözü korktu yok dedi motosiklet zormuş. Ama aradan bir hafta geçti... Şimdi motosikleti almaya hazırlanıyor.

Benim tavsiyem yamaha ybr 125 ile başla şeklindeydi. İkna edemeyince honda shadow dedim. Hiç olmassa çok fırlamayan bir model... diye düşündüm. kilosu biraz ağır ama....(hatamı ettim bilmiyorum).. Anlicağınız nuh diyor peygamber demiyor.
Mahalle arasında iki 3 ay kullanırım bizim burda trafik yok yollar geniş diyor. Daha sonra yavaş yavaş trafiğe çıkarım falan dedi.

Sizce bu motosikleti alırsa kaza yapmadan sürme ihtimali nedir? yada netavsiye edersiniz. Başka bir motosiklet olur şöyle yapsın böyle yapsın diye..

ilk bakışta suzuki'ye aşk çok güzel bir duygu tabi :) bende vn 2000'e aşık olmuştum ama sadece platonik'ti benimkisi :) bence platonik'te kalmalı sizin için o'devasal büyüklükteki ve ağırlıktaki makinayı zaptetmek zor olur :silent: acemilik'te var bence alınmamalı..125'cc yada 250'cc başlangıç için iyidir:cat:

Son düzenleme:
Bide Triumph RocketIII'ü göster,Bence direk onu almak istiycektir.Ben olsam öyle yaparım.

Arkadaşa yorumları okuttum vaz düşük cc li bir motorla başlicak artık. Adamı Bmw M6 dan alıp ybr 125 bindircez :D Adamda para ..... anlicağınız.. BEn aynı motor için 1 senedir para biriktiriyom :D. Eski motoru satacam birde üstüne... NEyse zenginin parası züürdün çenesini yorarmış :D

bu arkadaşın kullanıpta ilerde satacağı motoru kesinlikle almak istemem,alana da acırım :D

1800 makinayı alan adam egitimde alsına adam gibi kendini bilen bir arkadassa hicbirsey olmaz. hayırlı kazasız belasız surusler.

ya alsın bi çinli scooter hem düşe kalka öğrenir mesela bakkaldan ekmek alacan gidipgarajdan 1800 lük motorumu çıkaracan atlarsın scooter a al gel ekmeğini

vzr1800'ü quarter mile'da yarış motorlarıyla kaldırıyorlar ve gayet iyi bir derecesi var.
vzr1800 güçlü bir motor. M6'yı kalkışta geçebilecek bir motor.

ilk motor vzr1800 olmaz diye bir şey yok. ben de büyük cc ile başladım.7 senedir istanbul trafiginde motor kullanıyorum. Allah'a çok şükür başıma bir şey gelmedi ama keşke basamakları teker teker çıksaydım diyorum.

basamaklar teker teker çıkılırsa motora daha güzel ve daha iyi hakim olunur. yoksa ilk motor hayabusa alıp 30-40'ı geçmedikten sonra bir şey olmaz. ama bir anlık hata bir anlık heves bir anlık 200-220'leri gormek hayatına mal olabilir.
o yüzden basamakları teker teker çıksın ve mümkünse motosiklet sürüş egitimi alsın.

Düşünmeye Zamanın Yok

ISRARCI OLAN ARKADAŞA TEK BİR SÖZÜM OLACAK BENİM;
ÖNCE BURADA YAZILANLARI OKU, SONRA DÜŞÜN,OLMAMA YÖNÜNDE KARAR KIL,SELAMLAR,HAYATTA KALDIĞIN İÇİN BÜGÜNDEN ŞÜKRETSİN HALİNE.:queen::rendeer::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar