İlk motoru olarak Suzuki vzr 1800 almak istiyor

Motor almadan evvel biraz motor kiralayıp motor hakkında bilgi edinirse hangi seviyeden başlaması gerektiğini anlar. :cat: Ben de üç gün önce, ilk tecrübem olmadan evvel CBR 600 ile başlasam ne olur ki diyodum.:queen: 125 lik bile aklımı başıma getirdi :p

Son düzenleme:
Motor almadan evvel biraz motor kiralayıp motor hakkında bilgi edinirse hangi seviyeden başlaması gerektiğini anlar:queen:

Bä°len Kä°åžä°lerä° Dä°nlemen Senä°n Hayatın ä°ã‡ä°n ã‡ok ã–nemlä°dä°r,ä°nåžallah Tavsä°yelerä° Dä°nlemä°åžsä°ndä°r-zekä°

Son düzenleme:
Bu güce taparlığı anlamakta zorlanıyorum... Bence başka modellere de baksın eminim seveceği motorlar çıkar.

ilk motorum 125cc scooter şimdıkı motorum pıonner 200cc tuhaf şimdi kıriz durumu olmasa honda shodow 750 düşünürdüm emın ol arkadaşım bu iş bence böyle araba gibi değil paran varsa bmw x5 alırsın şöförlüğün zayıf bıle olsa

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kesinlikle düşük cc ile başlamalı..motor cengaver lik tanımıyor..:)..ya da kahramanlık..:)

Süper Moderatör (BBRR)
çok güzel bir motor ... çok güzel aksesuar kaldırır.. 180 beygir olması son süratinin 600 cc ss lerden fazla olması anlamınada gelmez .. adam gibi bir eğitimle çok rahat kullanılacak oturaklı bir motor ... arkadaşına hatırlat en yüksek cc motor bu değil boss hoss larda var onlarada baksın ..

benim arkadaşımda aynı teranayi okuyor, intruder diye diye ağlıyor .. biz de vazgeçirmeye calışıyoz , ama ilk motora bindiğinde kendiliğinden vazgeçmesini umuyorum ..

o ehliyet sınavında ben de ordaydım cok feciydi, o kalabalığın yanından yeni geçmiştim..

bi arkadaş da R1 le gelmişti o sınava.. enteresan :)

dioguardi

bırakın kendi kara versin dioguordi sen elinden geleni yapmışsın,geresi kendi kararı,vazgeç böyle kişilerden,iyi günler.:cherry:

hatta aldır abii hem öğretirsin arkadasına hem sende turlamıs olursun hayalinin motosikletiyle :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar