Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir Motosiklet kullanıcısıym. Bir arkadaşıma yaza doğru almak isteidiğim modeli yani Vzr 1800 ü gösterdim. O günden beri ben bu motoru alacam diye tutturdu. Yani suzukiye aşık oldu diyebilirim. İlk görüşte aşk. İlk başlarda ciddi olmadığını düşünmüştüm. Ama ehliyet sınavını geçenlerde verdi. Hiçbir derse girmedi hatta. Ehliyet sınavına girmeden önce bana vites nerde gaz nerde diye sordu

.. Kızın biride ehliyet sınavında kaza yaptı gazı fazla kökleyince milletin arasına daldı iki kişiyi hastanelik etti sanırım ( Onada burdan geçmiş olsun). Bizim arkadaş o yağmurlu havada sınavıda verdi bir güzel. Ama gözü korktu yok dedi motosiklet zormuş. Ama aradan bir hafta geçti... Şimdi motosikleti almaya hazırlanıyor.
Benim tavsiyem yamaha ybr 125 ile başla şeklindeydi. İkna edemeyince honda shadow dedim. Hiç olmassa çok fırlamayan bir model... diye düşündüm. kilosu biraz ağır ama....(hatamı ettim bilmiyorum).. Anlicağınız nuh diyor peygamber demiyor.
Mahalle arasında iki 3 ay kullanırım bizim burda trafik yok yollar geniş diyor. Daha sonra yavaş yavaş trafiğe çıkarım falan dedi.
Sizce bu motosikleti alırsa kaza yapmadan sürme ihtimali nedir? yada netavsiye edersiniz. Başka bir motosiklet olur şöyle yapsın böyle yapsın diye..