Bu topic i açan EMRE_KÖKEN kardeşim, eğer paran varsa çinde bir motorsiklet fabrikasına gitsen KÖKEN marka motor yaptırabilirsin, bundan şunu demek istiyorum, piyasada olan bazı çin malı markalarda böyledir, yuki, jinlun , keeway, vs gibi, çindeki motor fabrikasıda belli standartların üstüne çıkmadan, bundan maksat ucuz olmasıdır, sana istediğin adette paran miktarı kadar motor üretebilirler, ancak bu sayfalarda bazı arkadaşların bahsettiği markalar, cbf , ybr gibi bunlar dünya çapında kendini ispatlamış on sene öncede yirmi sene sonrada olacak olan markalardır, elbette bu ülke şartlarında öncelikle düşünülen cepteki paradır, yinede kalite olarak bahsettiğimiz markalara uzanamıyorsan, çin min hesaplı bitane alacaksın, onu tüketinceye kadarda belki başka bitane almak kısmet olur, tabi ucuz etin yahnisi biraz yavan oluyor, birkaç çin malı motoru denedim, 100 km sonrasında dedim heralde motorun bitarafı yırtılacak gaz kestim, fazlada kafanı karştırmak istemem, sonuç olarak kesene göre al bitane, birazda ustalaşırsın işte, hayırlı olsun diyelim...