İlk motor için CF Moto 150NK ideal mi? Nasıldır?

Merhaba arkadaşlar,

CF Moto 150NK kullanan var mı? Bu motor hakkında görüşünüz nedir? İlk motor için ideal midir, yorumlarsanız sevinirim

Ben de bunu ve 250NK düşünmüştüm. Kronik problemlerini çok duymadım plaka düşürmekten başka. Klasik çin mevzusu, akü kötü, oksijen sensörü hata kodu yakıyormuş vs. Ama çok inceledim, garantinin arkasında durmadığı birini görmedim, 4 kere akü değiştiren vardı. Ha verirsin parasını iyi bir akü alırsın, elektronik dertlerinin çoğu biter zaten. Bence sınıfının en fiyat performans makineleri. Aklıma geldi büyük şehirde yaşamıyorsan, birden çok servis seçeneği yoksa önermem. Bir servisin eline bakmak çok kötü bir durum, tekelleşiyor adamlar takmıyor kimseyi.

bence tam başlama motoru yanlız yaşadığın ildeki servisi ilk kontrol et.motorla ilgili evet sorunlar var ufak tefek ama servis ile alakalı çok daha büyük sorunlar var.2. elde tepeden tırnağa kontrol ettirt japon motorları gibi değil ilgi alaka isteyen modeller.baktığın taktirde sıkıntı yaşamazsın baya da görüyorum ben sokaklarda

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
msx 125 kullanırken test için 400nk ve 150nk'yı test etmiştim, güç tork açısından msx gibiydi, egsoz sesini beğenmiştim kesinlikle başlangıç motoru olabilir, 400 nk'da başlangıç motoru olabilir ancak 150 nk hafif ince ve trafikte daha kıvrak, ayrıca işletim maliyetleri düşük, üzmeyeceği kesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar