Ilk kazamı yaptım

Meraba arkadaşlar ,maalesef her fırsatta kask ve korumadan bahsediliyor .Kaza insanın başına nerede ve ne zaman geleceği hiç belli deyil,sizlerle bu kaza haberimi paylaşmak istiyorum çinkü,ben dahil forumdaki herkesin ders almasını istiyorum...Bu Cumartesi köy yollarında gezinti yapıyorduk (oğlum ve ben)tarlalar da ekin ler ve günebakan lar biçiliyordu fazla bir süratimizde yoktu (30 km) hafif bayır aşağı ve az mıcırlı sola viraj dönüyorduk ,virajın iç kısmında yani yol kanarında ahlat ağacı vardı ve yolun sonu görünmüyordu ,viraja girer girmez el yapını araçlardan hani o TAKTAK denen aletlerden karşıma çıktı , yol dardı ben yolun sağını kullanıyordum ,fakat taktak ise yolu ortalamış ,kafa kafaya çarpışmamak adına motosikletimi sağ hendek içine soktum ve işte o anda kontrolü kaybettim:pr: :farao: Her zaman kaskımı kullanırım (oğlum da ) ama o gün o kask bana fazla geldi ,ŞEYTANIN İŞİ YOK BU ANI BEKLEMİŞ:bounce:kontrolü kaybedince tabiki aynen sol yanımızdan hasar gördük...Allaha çok şükür oğlumda çizik dahi yok ama ben onun kadar şanslı deyildim ,motosikletimin sol sinyali ,siperlik camı kırıldı koroma tampon demirleri ise motorun sol tarafını layıkıyle korumuş ,ve birde cebimde olan kamerem da hafif çizikler oluşmuş.................................................................. Gerçekten bu kazada aldığım hasar, nasıl bir koruma gerktirdiğini açıkça işaret etmiş durumda 1.kask 2.omuz dirsek ve bel korumsı olan bir mont 3.eldiven :cat: TEKRAR KAZASIS SÜRÜŞLER DİLERİM...

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun allah korumuş.. bundan sonra şeytana uymayın,her zaman bu kadar şanlı olmayabilirsiniz

Çok geçmiş olsun.
Oğlana birşey olmamış en çok ona sevindim.

Meraba arkadaşlar ,maalesef her fırsatta kask ve korumadan bahsediliyor .Kaza insanın başına nerede ve ne zaman geleceği hiç belli deyil,sizlerle bu kaza haberimi paylaşmak istiyorum çinkü,ben dahil forumdaki herkesin ders almasını istiyorum...Bu Cumartesi köy yollarında gezinti yapıyorduk (oğlum ve ben)tarlalar da ekin ler ve günebakan lar biçiliyordu fazla bir süratimizde yoktu (30 km) hafif bayır aşağı ve az mıcırlı sola viraj dönüyorduk ,virajın iç kısmında yani yol kanarında ahlat ağacı vardı ve yolun sonu görünmüyordu ,viraja girer girmez el yapını araçlardan hani o TAKTAK denen aletlerden karşıma çıktı , yol dardı ben yolun sağını kullanıyordum ,fakat taktak ise yolu ortalamış ,kafa kafaya çarpışmamak adına motosikletimi sağ hendek içine soktum ve işte o anda kontrolü kaybettim:pr: :farao: Her zaman kaskımı kullanırım (oğlum da ) ama o gün o kask bana fazla geldi ,ŞEYTANIN İŞİ YOK BU ANI BEKLEMİŞ:bounce:kontrolü kaybedince tabiki aynen sol yanımızdan hasar gördük...Allaha çok şükür oğlumda çizik dahi yok ama ben onun kadar şanslı deyildim ,motosikletimin sol sinyali ,siperlik camı kırıldı koroma tampon demirleri ise motorun sol tarafını layıkıyle korumuş ,ve birde cebimde olan kamerem da hafif çizikler oluşmuş.................................................................. Gerçekten bu kazada aldığım hasar, nasıl bir koruma gerktirdiğini açıkça işaret etmiş durumda 1.kask 2.omuz dirsek ve bel korumsı olan bir mont 3.eldiven :cat: TEKRAR KAZASIS SÜRÜŞLER DİLERİM...

çok çok geçmiş olsun
boşuna bitarafımızı yırtmıyoruz kask takın koruma giyin diye allah beterinden korusun

oğlunuz ve de sizin adınıza büyük geçmiş olsun çok şükürkü,sizde bişey yok motor yapılır sağlık olsun allah bir daha göstermesin

Büyük geçmiş olsun..Şanslısınız ki hala buraya yazabiliyosunuz.30 km süratte bile kafanıza alacağınız bir darbe çok daha kötü sonçlar doğurabilirdi..

Tekrar geçmiş olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun,bir musibet bin nasihattan iyidir.

Mersin İl Temsilcisi
büyük geçmiş olsun hocam, şeytana değil de tavsiyeye uyun...

en kısa zamanda kış gelmeden sağlam bir mont edinmelisiniz. aksi halde kışın zamlanacaklardır...

Geçmiş olsun kardeş.
Yunuslara özendim, hava sıcak ilk defa montsuz motora bindim ( kask eldiven var) 2 saat sonra bi fırtına, kesinlikle kaza yapmamam lazım diye içimden geçirirken, ( hız 40 km) telefon direği yıkıldı, kablo askıda kaldı mecburen yatarak altından geçtim. Vel hasıl arada bi uysakta "şeytana uymamak lazım.":)

Geçmiş olsun :pale:
Oğlunuz kaç yaşında? Ufakmı yani? Yaşı küçükse daha da üzücü bir durum.

Geçmiş olsun dileğinde bulunan değerli arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ,merak eden arkadaşlar için yazıyorum oğlum 18; inde ve hiç bir yara olmadı ,benim aldığım yaralar aşağıda ,herzaman takardım kaskımı :pr:

http://img195.imageshack.us/img195/1025/rscn1705.jpg
http://img214.imageshack.us/img214/9056/dscn1700g.jpg
http://img444.imageshack.us/img444/8905/dscn1701n.jpg
http://img826.imageshack.us/img826/561/dscn1702e.jpg
http://img4.imageshack.us/img4/2118/dscn1703d.jpg
tövbe bundan sonra :queen:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok geçmiş olsun tekrar.
Durum tahmin ettiğimizden kötüymüş.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun tekin abi.
Oğluna birşey olmaması teselli olmuş en azından.
Sanada nazarlık olsun diyelim.
Allah beterinden korusun.

Motosiklete binerken koruma adına ne varsa giymek/takmak gerekiyor. Çoğumuz kaskı kafaya geçiriyoruz tamam.
Zor geliyor ve yapmıyoruz. Sonuçlara bakın işte.

Motosiklete binerken koruma adına ne varsa giymek/takmak gerekiyor. Çoğumuz kaskı kafaya geçiriyoruz tamam.
Zor geliyor ve yapmıyoruz. Sonuçlara bakın işte.

Çok doğru demişsin kardeşim ,aynen öyle ....Bu görüntüler bana ve herkese ibret olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar