- Konu Yazar
Meraba arkadaşlar ,maalesef her fırsatta kask ve korumadan bahsediliyor .Kaza insanın başına nerede ve ne zaman geleceği hiç belli deyil,sizlerle bu kaza haberimi paylaşmak istiyorum çinkü,ben dahil forumdaki herkesin ders almasını istiyorum...Bu Cumartesi köy yollarında gezinti yapıyorduk (oğlum ve ben)tarlalar da ekin ler ve günebakan lar biçiliyordu fazla bir süratimizde yoktu (30 km) hafif bayır aşağı ve az mıcırlı sola viraj dönüyorduk ,virajın iç kısmında yani yol kanarında ahlat ağacı vardı ve yolun sonu görünmüyordu ,viraja girer girmez el yapını araçlardan hani o TAKTAK denen aletlerden karşıma çıktı , yol dardı ben yolun sağını kullanıyordum ,fakat taktak ise yolu ortalamış ,kafa kafaya çarpışmamak adına motosikletimi sağ hendek içine soktum ve işte o anda kontrolü kaybettim
r: :farao: Her zaman kaskımı kullanırım (oğlum da ) ama o gün o kask bana fazla geldi ,ŞEYTANIN İŞİ YOK BU ANI BEKLEMİŞ:bounce:kontrolü kaybedince tabiki aynen sol yanımızdan hasar gördük...Allaha çok şükür oğlumda çizik dahi yok ama ben onun kadar şanslı deyildim ,motosikletimin sol sinyali ,siperlik camı kırıldı koroma tampon demirleri ise motorun sol tarafını layıkıyle korumuş ,ve birde cebimde olan kamerem da hafif çizikler oluşmuş.................................................................. Gerçekten bu kazada aldığım hasar, nasıl bir koruma gerktirdiğini açıkça işaret etmiş durumda 1.kask 2.omuz dirsek ve bel korumsı olan bir mont 3.eldiven :cat: TEKRAR KAZASIS SÜRÜŞLER DİLERİM...
Son düzenleme: