!!!!! İlk Kazamı Yaptım!!!!!!!!!

Süper Moderatör (BBRR)
Necdet geçmiş olsun ...korumalarını tam giy ...marmarise gelince nasılsa çıkaracan

eh Necdet abi dinlemiyorsun ki küçük sözü :) o kadar da dedim botsuz dolaşma.geçen de bir arkadas kaza yaptı her yeri full koruma.ama spor ayakkabı.gide gide oradan yaralandı.geçmiş olsun çokkk.aha bak milli oldun sende eheheh.şimdi tam motorcu oldun işte :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun, neyse ki çok ucuz atlatmışsın.. :rendeer:
ilk ve son olur inşallah

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Necdet geçmiş olsun kardeşim, halbuki sen çok tedbirli bir sürücüsün, senin başınada bu geldiyse vay haline acemilerin, iyiki bana olmadı adamı fena benzetirdim:silent: :silent:

müslüm baba haklısın çok tedbirliyim ama buda sökmedi neyse kazadan sonra
ilk yaptığım şey yine yol yapmak oldu bu güzel havada bu tür olaylardan sonra
motordan korkarsan hiç binme daha iyi girdiğim ufacık şoka karşıda sahilde
sucuklu ekmek iyi geldi:cherry:

eh Necdet abi dinlemiyorsun ki küçük sözü :) o kadar da dedim botsuz dolaşma.geçen de bir arkadas kaza yaptı her yeri full koruma.ama spor ayakkabı.gide gide oradan yaralandı.geçmiş olsun çokkk.aha bak milli oldun sende eheheh.şimdi tam motorcu oldun işte :)

haklısın kardeşim senin gibi mili oldum alcanmı beni takımına:queen:

Son düzenleme:
necdet abi çok geçmiş olsun.
bu son olur inşallah. allah beterinden korusun.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Necdet geçmiş olsun ...korumalarını tam giy ...marmarise gelince nasılsa çıkaracan

yok abi çıkartmıcam gerçe marmariste karar değişebilir çok sıcak yaw:pr: :pr:

tşkler arkadaşlar allah herkesi daha beter kazalardan korusun biz nekadar dikkatlı olsak karşıdaki insanlarda okadar dikkatli olması lazımki bu tür
tatsız olaylar yaşanmanası için :)

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun necdet abi en kötü kazan bu olur umarım

amannn geçmiş olsun necdet abi..gerçekten çok üzüldüm..allahtan sende bişey yokmuş bari..umarım ilk ve son kazan olur abi..umarım hatırlarsın abantta beraberdik eskişehir ekibinden murat..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
amannn geçmiş olsun necdet abi..gerçekten çok üzüldüm..allahtan sende bişey yokmuş bari..umarım ilk ve son kazan olur abi..umarım hatırlarsın abantta beraberdik eskişehir ekibinden murat..

sağol kanka hatırlamazmıyım zaten boluya geldiğinizde ilk ben sizi tanımıştım
umarım seneye yazın yine yol yaparak buluşuruz:rendeer:

Geçmiş olsun:rendeer: Motosikletleri hiç umursamıyorlar,görmezden geliyorlar.
En kötü kazan bu olsun......!

geçmiş olsun
benim de ayağım bot giymediğim için kırıldı. ben de aynı dersi çıkardım seninle.
çok büyük geçmiş olsun.

inşallah abi bende çok isterim ama benim scooterla zor oluyor:)1 2 gün önceden gelip kamp kurarım bu sefer herhalde..biliyorum motorun satılık almak isterim hemde çok isterim ama para yok nerden bulurum bilemiyorum da:)zaten olsaydı dylana binmezdiktee o da ayrı bi konu tabi:):)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun nejdet.
Benzer bir kaza ben de atlatmıştım. Aynı senin gibi spor ayakkabı vardı ayağımda ağrısı yeni yeni geçmeye başladı. Tekrar büyük geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun.:rendeer: Şansmı denir bilmiyorum ama ucuz atlatmışsınız.Yine de bir doktora görünseydiniz,sigortadan karşılanıyor.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
inşallah abi bende çok isterim ama benim scooterla zor oluyor:)1 2 gün önceden gelip kamp kurarım bu sefer herhalde..biliyorum motorun satılık almak isterim hemde çok isterim ama para yok nerden bulurum bilemiyorum da:)zaten olsaydı dylana binmezdiktee o da ayrı bi konu tabi:):)

gönüller aynı olsun kanka haklısın yol 150km geçerse en az 250cc olması şart
o bile zaman zaman yetmiyor uzun yollara inan bana ben bile üzülüyorum
sizin çektiğiniz eziyeti ve o yorgunluğu dediğin gibi yada 1-2 gün kamp yapacan :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
necdet abi büyük geçmiş olsun ya ilk ve son olur inşallah. abi sende de ne sağlam ayak varmış he arabanın tamponunu dağıtmışsın baksana :mrgreen: he bu arada sucuk ekmekleri tek başına götür bakalım, insan bi haber verir dimi :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok geçmiş olsun.:rendeer: Şansmı denir bilmiyorum ama ucuz atlatmışsınız.Yine de bir doktora görünseydiniz,sigortadan karşılanıyor.

tşkler abi ayağım şu an iyi inan bana ben artık kırık uzmanıyım zaten
2kere sağ 2kere sol kırdım ve nezaman kırık olduğunu çok iyi biliyom:queen:
ama bu kırıklar ya spor yada iş kazası motor ilk olacaktı beceremedim daha
doğrusu beceremediler:queen:

geçmiş olsun umarım ilk ve son olur
ay sonunda bende yeni motoruma kavuşuyorum kısmet olursa ama kaza haberlerini okudukça (birde ortopedi servisinin koridorundan geçerken) biraz korkuyorum galiba. koruyucu kıyafetlerle ve çok temkinli motor kullanacağıma söz verdim kendime. ama trafikte dikkatsiz sürücüleri düşününce bunlarında çare olmadığını görüyorum işte telaşım bundan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar