Süper Moderatör (BBRR)
Necdet geçmiş olsun ...korumalarını tam giy ...marmarise gelince nasılsa çıkaracan
Necdet geçmiş olsun kardeşim, halbuki sen çok tedbirli bir sürücüsün, senin başınada bu geldiyse vay haline acemilerin, iyiki bana olmadı adamı fena benzetirdim:silent: :silent:
eh Necdet abi dinlemiyorsun ki küçük sözüo kadar da dedim botsuz dolaşma.geçen de bir arkadas kaza yaptı her yeri full koruma.ama spor ayakkabı.gide gide oradan yaralandı.geçmiş olsun çokkk.aha bak milli oldun sende eheheh.şimdi tam motorcu oldun işte
![]()
Necdet geçmiş olsun ...korumalarını tam giy ...marmarise gelince nasılsa çıkaracan
amannn geçmiş olsun necdet abi..gerçekten çok üzüldüm..allahtan sende bişey yokmuş bari..umarım ilk ve son kazan olur abi..umarım hatırlarsın abantta beraberdik eskişehir ekibinden murat..
inşallah abi bende çok isterim ama benim scooterla zor oluyor1 2 gün önceden gelip kamp kurarım bu sefer herhalde..biliyorum motorun satılık almak isterim hemde çok isterim ama para yok nerden bulurum bilemiyorum da
zaten olsaydı dylana binmezdiktee o da ayrı bi konu tabi
![]()
Çok geçmiş olsun.:rendeer: Şansmı denir bilmiyorum ama ucuz atlatmışsınız.Yine de bir doktora görünseydiniz,sigortadan karşılanıyor.