ilk kaskımı aldım sırada YBR var(Resim eklendi)

Arkadaşlar bugün sirkecideydim ve ilk kaskımı aldım Full face airoh marka çene açılmayanlardan. Siyah mat renkli. Şimdi diyeceksiniz banane diye ama size küçük bir uyarı yapmak istedim sirkeciden kask alırken motorcuların hepsine fiyat sorun çünkü benim kask aldıgım yerle 2 dükkan yanındakinin arasında ciddi fiyat farkı vardı

erkiran, Hayırlı olsun kardes umarım motorunuda en kısa zamanda alırsın.

teşekkür ederim arkadaşlar fiyatı 70 YTL resimde en kısa zamanda koyacagım mesela akşam :thumleft:

Motor alma çalışmaların uzun sürdü sebebi kış ayında kullanımın az olacağından sanırım.
Ama takip ettiğin gibi ikinci ellerde kışın güzel fırsatlar oluyor.

Moderatör (forrap)
erkiran, 70 ytl ye airoh mat siyah mı aldın :sunny: Hay anasını...Hayırlı olsun abi baya bi iyi fiyata almışsın vallaha :cat: Başka varmıydı? Ah bi istanbulda olsam...Biz burda o fiyata max alıyoz ancak o da zorla...

sereye haklısın biraz uzun sürdü ama kşın binmek için pek fırsatım olmayacagı için acele etmiyorum fırsat konusuna gelincede pek öyle fırsat bulamadım bende 0 km almaya karar verdim

daha kask var almak isteyen varsa ben buradan alıp yollayabiliirim isteyenlere.

Bu arada 1 tane çene açılır full face kask vardı large boy fiyatı 185 YTL ama düşrüp birazcık(çok az) çizilmiş içindeki deri çıkabiliyor süngerler degişebiliyor çizikten dolayı 150 YTL ye veriyor. Aynı modelin matları ise 120 YTL

Yada magaza sahibiyle görüşürüm size direk kendisi yollar

Resim yüklemenin yolunu bilen varsa yardım edebilirmi ? Yada sizin mailinize atayım siz yükleyin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi hayırlısı olsun motorunuda en kısa zamanda kavuşursun işallah
erkıran marka kasklar fiatları biraz pahalıdır
acaba orjınal italyanmı bu kask çin malı kasklarada etiketi
yapıştırıp satabiliyorlar
orjınal olduğunuda çene altı bağlama kayışında bir numara veya harf yazılmış etiket varmı acaba kayışa dikili olarak

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlısı olsun umarım istediğin motorada biran önce kavuşursun :rendeer:

teşekkür ederim ercüment abi ve stellaya

ercüment abi ben bilmiyordum etiket olayını teşekkür ederim bunu ögrenir ögrenmez hemen kalkıp baktım birde ne göreyim abi oleyyyy var abicim :thumleft:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Aydın motordan alınmış Airoh kask, herhangi bi sorun yok. Aydın motor baya ucuz satıo bunnarı, he birde mat siyah değil o. Plastiğin kendi siyahlığı yani üzerinde boya yok, en çokda bu yüzden ucuz. Aynı modelin boyalısı 60-70 YTL daha fazla..
Hayırlı olsun erkıran...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ankara'da www.motoart.com.tr de nispeten uygun fiyatlı aksesuar bulunabilir...
hocam uygun fiyat diyorsunda ; benim 45 milyona sirkeciden aldığım ufo dizliğin aynına 50€ yazmış . o nasıl olcak ? :)

teşekkürler eyong sanki benimle birlikte gelmişsin gibi bildin nereden aldıgımı helal olsun :thumleft:

erkiran, resim işini halledemedinmi.Benimde almam lazım öyle bir kask. Bari model numarasını yazsaydın.Bide bu Aydın Motor tam olarak nerde abicim.

erkiran, hayırlı olsun daha bende kask bilene yok , kesin almam lazım ben bu kasklardan, maç seyrederken lazım oluyor :queen:

burak resim ekledim aydın motor sirkecide dogu bankın yanındaki sokak. Sokaga girer girmez motorsikletleri görürsün göremezsende birine çarparsın :cherry: sirkecde dogubankı kime sorsan gösterirler

Tesekkürler federal sanada bir kask almanı şiddetle tavsiye ederim maç bu ne atacakları belli olmaz insanın kafasına :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
erkiran, kask tamamsa motor olayını yarı yarıya hallettin demektir... :p çünkü kaskına her baktığında kanın kaynıycak :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar