ilk kaskımı aldım sırada YBR var(Resim eklendi)

İYİ KASK ALMIŞSIN DOSTUM HAYIRLI OLSUN.BEN DE AIROH ALDIM ÇOK MEMNUNUM.GÜNDÜZ GÜNEŞ IŞIĞI VURDUĞUNDA VE GEÇE FAR IŞIKLARINDA GAYET NET GÖSTERİYOR :cat: .MOTORA BİNECEKSEN KASK ÇOK ÖNEMLİ.....HADİ BAKALIM YBR NİDE ALIRSAN DÜNYALAR SENİN...BENDE DE VARDI SORUNSUZ BİR MOTORDU. YENİLERİNİ DAHA İYİ DİYORLAR.İNŞALLAH DİLEKLERİNE KAVUŞURSUN. :thumleft: ......SAYGILAR. :joker: Başbuğ Atatürk Diyor Ki

Türkiye Cumhuriyetinin temeli kültürdür. :joker:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
federal sen kafana göre kask bulamazsın sen eniyi si şu tencere kapağı gibi olan kasklar varya tencere kapağı alman miğferinden al ama rengi sarı lacivert olsun maçlarda kargalar kaka yapsa bile tesir etmez
sana yakışır :queen: :flower: :queen: :flower:

dostum hayırlı olsun. :rendeer: seni gece alemlerinde görmeye alıştık,biran önce motoruna kavuşta beraber yollar yapalım gezilerde..biz arka grupuplara takılacaz dimi :queen: :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun dostum....

RÜZGARSEVDALISI teşekkürler ama benim kanım kask almadanda kaynıyordu hergün defalarca siteyi ziyaret ediyorum bu bile yetiyor birde motorsiklete kavuşursam herhalde üstünde yatıp kalkarım :flower:

POWERBYAYDIN teşekkür ederim fikrini benimle paylaştıgın için :cat:

BOZOK teşekkür ederim deneyimlerini benimle paylaştıgın için artık içim daha rahat :flower:

CONSTANTİN çok teşekkür ederim keske eskihisarda olabilseydin çok eglendik ama gözlerim seni aradı :thumleft:

LBC_34 teşekkür ederim inşallah en yakın zamanda alacagım motorsikleti haftasonu sınavdan hemen sonra ehliyet işlemleri arkasından motorsiklet sonrada grubun arkasındaki yerimizi alırız inşallah :thumleft: :flower:

NECEF teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar