İlk defa böyle tasarıma sahip scooter gördüm

Motosikleti
Ns200 15"
Çapkınlık? Alkol banyosu? Şoko parti? Orgy?
Yok be abi sadece iş güç sadece Bebek ve etrafında arabam ile biraz piyasa yaptık yakınımın arabayıda şanzıman revizyonu için Maslak'a bıraktık falan derken baya garip vakit geçirdim bu süre boyunca. Gün sonunda NFS oynar gibi 2 araba Bursa'ya döndük. :)

Yok be abi sadece iş güç sadece Bebek ve etrafında arabam ile biraz piyasa yaptık yakınımın arabayıda şanzıman revizyonu için Maslak'a bıraktık falan derken baya garip vakit geçirdim bu süre boyunca. Gün sonunda NFS oynar gibi 2 araba Bursa'ya döndük. :)
Eee İstanbul a gelmişsin yazmazmı insan 😊
tabi ihtiyarla ne işi olur Bebek de falan turlamak varken , yazaydın birde Boğaz turu yapardık tekneyi senin için Bebeğe getirirdim kardeşim şaka falan yazmıyorum 🙂

Motosikleti
Ns200 15"
Eee İstanbul a gelmişsin yazmazmı insan 😊
tabi ihtiyarla ne işi olur Bebek de falan turlamak varken , yazaydın birde Boğaz turu yapardık tekneyi senin için Bebeğe getirirdim kardeşim şaka falan yazmıyorum 🙂
Aaa abi olurmu ya? Bizim plan gelişi güzel gelişti, işlerimizi hallettikten sonra Maslak'a arabayı almaya gittik, yakımımın işi ile peoblem çıkınca zaten uzum bir süre Taksim'de kafede tıkılı kaldık.

Eğer boş bir zamanda nasip olursa çok güzel olur. :)

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660

Ged

Motosikleti
Heh aynen abi orası.
Orasi eskiden baya metruk bir yerdi, her yer kedi doluydu (tam @haluk23 lük 😬) ve gercekten insanlar yasiyordu. Tabi hepsi de yaşli, elden ayaktan düsmek uzere olan insanlardi. Baya baya ruhu olan bir yerdi, Beyoglunun tamamina yapildigi gibi orayi da hallettiler.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Orasi eskiden baya metruk bir yerdi, her yer kedi doluydu (tam @haluk23 lük 😬) ve gercekten insanlar yasiyordu. Tabi hepsi de yaşli, elden ayaktan düsmek uzere olan insanlardi. Baya baya ruhu olan bir yerdi, Beyoglunun tamamina yapildigi gibi orayi da hallettiler.
Ara sıra oradaki çay ocağına gider otururduk, bizim gibi çulsuz gençler için ucuz ve rahat bir yerdi, kendimiz gibi insanlar arasında olurduk. Sonradan her yer gibi orası da turistik olmuş bozulmuş.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Ns200 15"
Abi o kadarını bilemem ama İstanbul bana iyi geliyor kafamı rahatlatıyor, geldiğimdede İstanbul'un güzel yerlerine gittiğim içinde sıkıntısını bilmiyorum, ama gittiğimde insanlar Bursa insanına göre daha mutlular ve daha güzel kızlar var. 🙂

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Abi o kadarını bilemem ama İstanbul bana iyi geliyor kafamı rahatlatıyor, geldiğimdede İstanbul'un güzel yerlerine gittiğim içinde sıkıntısını bilmiyorum, ama gittiğimde insanlar Bursa insanına göre daha mutlular ve daha güzel kızlar var. 🙂
istanbul içinde yaşamayaıp da ara sıra gezmeye gidince güzel. :)

Ged

Motosikleti
Auuuw, bursa dusundugumden de kotuymus😂
Bir daha geldiginde rahmi koc muzesine git o zaman. Budo ile gelirsen rahat olur.

Motosikleti
Ns200 15"
Auuuw, bursa dusundugumden de kotuymus😂
Bir daha geldiginde rahmi koc muzesine git o zaman. Budo ile gelirsen rahat olur.
Budo zahmetli geliyor abi araç ile gelmek daha eğlenceli ve daha zahmetsiz oluyor, kalmak benim için çok zor değil arabada cam filmi varsa mışıl mışıl uyurum hiç problem değil.

Buda son seferi 19.30da bitiyor, buda İstanbul'u gezmek için yetmiyor.

• Beğen
Tepkiler: Ged
baba ne istanbulu allah için.. geçen arkadaşı yeni havalimanına bıraktık oradan da topkapıyı gezelim dedik, 10'da geldik sirkeciye (zaten İÜ'de okudum buraya arabayla gelen kafamı skm) park ettik bi yere, gittik ayasoyfa (çok ama çok kötü olmuş, çok üzüldüm), sultanahmet (kapalıydı), süleymaniye ve topkapı gezdik, 15.30 gibi bitti işimiz. 19.22'de, Osmangazi köprüsünün oradaki oksijen tesislerine yeni varmıştık, arabayı ben sürüyordum ki çok şükür otomatikti, yine de sağ sol ayak pert ağlayarak atladım aşağı arabadan. Tesislerden eve 40 dkda falan geldik aq... İstanbul çok güzel ama okul bittikten sonra direkt kaçtım ben şahsen... Teknemiz yok ki Bebek'e çekelim, o zaman yaşardım bak :D

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Taksimden zehirlenmeden çıkmışsınız çok şükür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar