- Motosikleti
- Ns200 15"
Abi biraz odağı değiştirmiştim, şükürler olsun sağlığım yerimde.11 Kasım'dan beri yazmamış nerede bu çocuk haberleşen var mı arkadaşlar bende telefonu yok![]()
Abi biraz odağı değiştirmiştim, şükürler olsun sağlığım yerimde.11 Kasım'dan beri yazmamış nerede bu çocuk haberleşen var mı arkadaşlar bende telefonu yok![]()
Çapkınlık? Alkol banyosu? Şoko parti? Orgy?Abi biraz odağı değiştirmiştim, şükürler olsun sağlığım yerimde.![]()
Profil fotosunu Dolmabahçe Sarayında mı çektiler hayırdırÇapkınlık? Alkol banyosu? Şoko parti? Orgy?
Paşa dedemProfil fotosunu Dolmabahçe Sarayında mı çektiler hayırdır![]()
Yok be abi sadece iş güç sadece Bebek ve etrafında arabam ile biraz piyasa yaptık yakınımın arabayıda şanzıman revizyonu için Maslak'a bıraktık falan derken baya garip vakit geçirdim bu süre boyunca. Gün sonunda NFS oynar gibi 2 araba Bursa'ya döndük.Çapkınlık? Alkol banyosu? Şoko parti? Orgy?
Eee İstanbul a gelmişsin yazmazmı insanYok be abi sadece iş güç sadece Bebek ve etrafında arabam ile biraz piyasa yaptık yakınımın arabayıda şanzıman revizyonu için Maslak'a bıraktık falan derken baya garip vakit geçirdim bu süre boyunca. Gün sonunda NFS oynar gibi 2 araba Bursa'ya döndük.![]()
Aaa abi olurmu ya? Bizim plan gelişi güzel gelişti, işlerimizi hallettikten sonra Maslak'a arabayı almaya gittik, yakımımın işi ile peoblem çıkınca zaten uzum bir süre Taksim'de kafede tıkılı kaldık.Eee İstanbul a gelmişsin yazmazmı insan
tabi ihtiyarla ne işi olur Bebek de falan turlamak varken , yazaydın birde Boğaz turu yapardık tekneyi senin için Bebeğe getirirdim kardeşim şaka falan yazmıyorum![]()
BenceÇapkınlık? Alkol banyosu? Şoko parti? Orgy?
Taksimde kafe mi, iyi cesaret vallaAaa abi olurmu ya? Bizim plan gelişi güzel gelişti, işlerimizi hallettikten sonra Maslak'a arabayı almaya gittik, yakımımın işi ile peoblem çıkınca zaten uzum bir süre Taksim'de kafede tıkılı kaldık.
Eğer boş bir zamanda nasip olursa çok güzel olur.![]()
Taksim'in son kısımlarında Starbucks ve Viyana kahvecisi olan yerdi, oranın adı neydi bilmiyorum.Taksimde kafe mi, iyi cesaret valla![]()
Avlu olan bir yer ise narmanli handir.Taksim'in son kısımlarında Starbucks ve Viyana kahvecisi olan yerdi, oranın adı neydi bilmiyorum.
Heh aynen abi orası.Avlu olan bir yer ise narmanli handir.
Orasi eskiden baya metruk bir yerdi, her yer kedi doluydu (tam @haluk23 lükHeh aynen abi orası.
Ara sıra oradaki çay ocağına gider otururduk, bizim gibi çulsuz gençler için ucuz ve rahat bir yerdi, kendimiz gibi insanlar arasında olurduk. Sonradan her yer gibi orası da turistik olmuş bozulmuş.Orasi eskiden baya metruk bir yerdi, her yer kedi doluydu (tam @haluk23 lük) ve gercekten insanlar yasiyordu. Tabi hepsi de yaşli, elden ayaktan düsmek uzere olan insanlardi. Baya baya ruhu olan bir yerdi, Beyoglunun tamamina yapildigi gibi orayi da hallettiler.
Abi o kadarını bilemem ama İstanbul bana iyi geliyor kafamı rahatlatıyor, geldiğimdede İstanbul'un güzel yerlerine gittiğim içinde sıkıntısını bilmiyorum, ama gittiğimde insanlar Bursa insanına göre daha mutlular ve daha güzel kızlar var.Orasi eskiden baya metruk bir yerdi, her yer kedi doluydu (tam @haluk23 lük) ve gercekten insanlar yasiyordu. Tabi hepsi de yaşli, elden ayaktan düsmek uzere olan insanlardi. Baya baya ruhu olan bir yerdi, Beyoglunun tamamina yapildigi gibi orayi da hallettiler.
istanbul içinde yaşamayaıp da ara sıra gezmeye gidince güzel.Abi o kadarını bilemem ama İstanbul bana iyi geliyor kafamı rahatlatıyor, geldiğimdede İstanbul'un güzel yerlerine gittiğim içinde sıkıntısını bilmiyorum, ama gittiğimde insanlar Bursa insanına göre daha mutlular ve daha güzel kızlar var.![]()
Auuuw, bursa dusundugumden de kotuymusAbi o kadarını bilemem ama İstanbul bana iyi geliyor kafamı rahatlatıyor, geldiğimdede İstanbul'un güzel yerlerine gittiğim içinde sıkıntısını bilmiyorum, ama gittiğimde insanlar Bursa insanına göre daha mutlular ve daha güzel kızlar var.![]()
Budo zahmetli geliyor abi araç ile gelmek daha eğlenceli ve daha zahmetsiz oluyor, kalmak benim için çok zor değil arabada cam filmi varsa mışıl mışıl uyurum hiç problem değil.Auuuw, bursa dusundugumden de kotuymus
Bir daha geldiginde rahmi koc muzesine git o zaman. Budo ile gelirsen rahat olur.
Ne gömdünüz Taksim'i beTaksimden zehirlenmeden çıkmışsınız çok şükür.