ilk defa birine çarptım

geçmiş olsun.

ben hiç çarpmadım ,hep bana çarptılar:Allah tekrarını göstermesin.Özellikle kamyon,otobüs,dolmuşculara dikkat etmeliyiz.Birde kavşaklarda öndeki aracın döneceğini hesap ederek kontrollü gidin.Çünkü adamlar sinyal vermeden direksiyonu kırdıkları oluyor.

YeK

Büyük geçmiş olsun..
Çok oluyo böyle şeyler ya. bide motoruz diye iki yaya karşılıklı durup, aralarında 1metre bırakıyolar geçelim diye çok komikler:pr:

Dostum çok geçmiş olsun. Allah hepimizi kazadan beladan korur inşallah

geçmiş olsun herkesin basına geliyor malesef :( Bende geçen gün iettden inen bir kıza çarpıyordum son anda kurtardım:salut:

motosikletleri bisiklet gibi hemen basinca durabilecek saniyor yayalar sanirim. çok dikkat etmek lazim, ben de motor sürdüğüm az süre içinde bu tip bir olaydan son anda siyirmiştim.

Işıklar size yeşil yansa bile,kimse buna uymayacak tribiyle yol almak ve yinede kontrollü geçmek gerekiyor...al işte,kırmızı ışıkta atlamış adam,allahın gerizekalısı..
geçmiş olsun..

geçmiş olsun ucuz atlatmışsın !bende geçmiş'te anadolu yakasından avrupa yakasına boğaziçi köprüsünden geçerken! sağda otobüs durağı vardır!
o bölüm boştu oradan gideyim dedim' bir anda önüme karşıya geçmek isteyen otobüs sürücüsü atladı son anda geri çekildi ve ben o an ona kızsamda aslında o yolun sadece otobüs sürücülerinin yolu olduğunu oradan geçmenin tehlikeli olduğunu farkettim benim hatam'dı.
aman dikkat birde yine aynı istikamette tam boğaz köprüsünü tam bitirirken yağmurlu havada sağ şeride yakın düz siyah beton atmışlar yağmurda kızak gibi kaydırıyor aman birde ona dikkat son anda topladım motosiklet'i
akadaşlar paylaşımımız dikkat çekmemiz birbirimize yardımcı oluyoruz bunu geliştirir'sek yolların tehlikelerini daha iyi analiz etmiş ve birbirimizi uyarmış oluruz rabbim kimseye kaza bela vermesin heleki yaya'ya çarpmak hiç göstermesin ....

geçmiş olsun kardeşim walla geçen bende ilk kazamı yaptım ama ufak çaplı bi kaza dur kak yapıyoruz izmir/bornovada sağımdan bi R1 yavaş yavaş geçti bende fazla tehlikeye sokmuyom kendimi araba gibi gidiyom R1 e takılıp kaldım öndeki araç durmuş tabi vurunca anladım bende durdugunu yani 10 km süratle çarptım ama tabi kaza :) R1 için değer bee :D

ben de saçma bi kaza yaptım! aslında sayılmas ama öndekine temas ettm yane! iki şeritte arabalar duruodu! ikisi arasnda benm geçeblceim bi mesafe wardı! trafik de kitli yane! tam ilerledm gerideki arabanın bayan sürücüsü gaza bastı! sıkışiodum arada geçtim! döndm arkamı bakiodm tip tip! o arada haff haff gaz weriorm ama! artçım(küçük kardeşim) abi öndeki dedi! bi baktım dayamışım öndeki arabaya çamurluu zorluorm! hemen geri saldm braz! ama çizildi çamurluum! kendi ve çok saçma bi hatam! Ama motorumun ilk çizii olduu içn çok üzüldm =(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar