ilk defa birine çarptım

selamlar.pazartesi akşamı işten çıkıp eve giderderken kırmızı ışıkta karşıya geçmek isteyen birisine çarptım.fren yaptım ama yerler ıslak olduğu için
motor altımdan kayıp gitti adeta.çartığım kişinin yere düşüp tekrar kalkması
10 saniye bile sürmedi ama bende düşmekten zor kurtuldum.olay sırasında
araçlara yeşil yanıyodu.eğer trafik polisi gelseydi hangimizin suçlu olduğu ortada ama burası türkiye neyin ne olacağı belli olmaz.zaten motorculara
iyi gözle bakılmayan bir memlekette yaşıyoruz.allahtan yaya zarar görmedi.
ucuz atlattım.hepinize kazasız günler diliyorum.rüzgarınız bol olsun.:cyclopsan

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cok gecmiş olsun allahtan bişey olmamış haklı olmak ta yetmez ki vicdan azabı var bu işin unutamazdın valla.iyi ki bişey olmamış

GEÇMİŞ OLSUN BENDE BİR KERESİNDE BİR KIZA ÇARPIYORDUM ÇARPMAMAK İÇİN DREKSİYONU KIRDIM KAYARKEN MOTOR YERE DÜŞTÜ BENDE DÜŞTÜM AMA BİŞEY OLMADI ALLAHDAN KIZDA ÇOK KORKTU ÇÜNKÜ BİRDEN OTOBÜSÜN ÖNÜNDEN ÖNÜME ATLADI YERE DÜŞMESEYDİM KIZA ÇARPIYORDUM..BİZİM TRAFİKTE BÜTÜN DİKKATİMİZLE GİTMEMİZ LAZIM...HERKEZE KAZASIZ BELASIZ GÜNLER DİLERİM..:cat:

Anam anam diyim:silent: ! Korktum birden.Bununla geçmiş olsun.Bizim gibi nispeten küçük scooter kullananların yağmurlu havada iki kat dikkat etmesi gerekiyor.Ben sadece ışığın kırmızısına bakmıyorum çevreyide kolaçan ediyorum.Bazen paranoya yapıp,"adam beni gördü koşup önüme atlarmı?" diye düşünüp frene bastığım bile oluyor valla:cherry:

saolun arkadaşlar.yağmurlu havalarda özellikle scooter kullnırken çok dikkatli olmak lazım.scooter yapısı itibarıyla düştüğü zaman yerde kayıp gidiyor.
daha önceden düşmüştüm ve motor yatık vaziyette4-5 metre sürüklenmişti.
o tip durumlarda düşsek bile gidonu hiç bırakmamak lazım.yoksa motor bi tarafa biz bi tarafa....insan her olaydan bir ders çıkarıyor zamanla.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecmiş olsun ucuz atlatmıssın

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok geçmiş olsun .............

Turkiyede koyun misali yola atlayip karsi tarafa depar atan ve o anda hic bir aracin ona carpmiyacagini zanedden bir alay insan var.Bu nasil bir cahilliktir ben daha cozemedim.Tabakhaneye bir sey mi yetistiroyor bu insanlar , gecmis olsun

Kötü bi duygu aynısını bende yaşadım. ARamızda iki fark var Benim çarptığım adam 165 promil alkollü ve üstgeçitin altındaydı :) Merak etme birşey olmuyor olan yine sana oluyor. Dikkatli olmak lazım hemde çoook. Ama sen ne kadar dikkatli olsanda karşındakindende aynı dikkati bulamayabiliyorsun.

Ucuz atlatmışsın tekrar geçmiş olsun

Anam anam diyim:silent: ! Korktum birden.Bununla geçmiş olsun.Bizim gibi nispeten küçük scooter kullananların yağmurlu havada iki kat dikkat etmesi gerekiyor.Ben sadece ışığın kırmızısına bakmıyorum çevreyide kolaçan ediyorum.Bazen paranoya yapıp,"adam beni gördü koşup önüme atlarmı?" diye düşünüp frene bastığım bile oluyor valla:cherry:

Ben arabayla birazda hızlı giderken, yandan koşarak gelen bir adam beni görüp kaldırımın kenarında durmuş ve ben iyice yaklaştıktan sonra tekrar yola atmıştı kendini.Beklemediğim bi andaydı ama arabadaki ABS,EBD ve bir çok üç harfli sisteme rağmen fren yetmemiş ancak direksiyonu son anda kırarak tampon sıyırmıştı adamı.Motorla düşünemiyorum bile.Bazı şeylerin önüne geçemiyorsunuz işte

geçmiş olsun arkadaş,
çarptığın kişiye bir şey olmamışsa şükret gitsin! Sonuçta, 100-200 kg. bir aletin insana vurmasının sonucu her zaman iyi olmuyor! Allah korumuş diyelim ve kazasız belasız sürüşler dileyelim:)

geçmiş olsun dostum. neyse ki bir problem yokmuş.:)
yahu bu yayalar arabalardan daha tehlikeli yaa..! ben de bir keresinde elinde pazar poşetleri olan bir teyzeye yavaşça vurmuştum.
hiç bakmadan atlıyolar yola, bir de yolun karşısına geçecekleri zaman yola inipte bekliyolar arabaların geçmesini, kaldırımda beklesenize kardeşim..!
:pr: :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar