ikinci motorum geldi :))) mutluyum ama garip hissediyorum :(

Ben de driftin yanına bisiklet alayım diyorum yakıt derdi falanda yok.

Diğer arkadaşları bilemiyorum ancak gıpta edecek bir durumum yok. Fakir edebiyatı yapan var mi bilmiyorum ancak farklı bir bakış açısı getirmek adına merak ettim dostum çocukken kaç tane bisikletin vardı çok özel değilse? Bir de her istediğini istediğin anda yerine getiriyor muydu ailen :)))) hadi çocukluğunu anlat bize :) herkes elindeki makinelerden çok çok daha iyisine sahip olsun hasetlik ile alakalı değildi yorunum. Yarın öbür gün ben de fuardan yeni alacağım motosikletin fotolarini paylasacagim kismetse. Hasetlik ve nazar benim de korktuğum durumlar.

valla benım 3 tane bısıkletım oldu. ben buyukadada cocuklugumu yasadıgım ıcın bız herkesın bısıkletını alır kullanır sonra onu aldıgımız yere bırakırdık bu kendı bısıkletım ıcınde gecerlıydı benımkınıde kullanırlardı. herneyse aılem ıse benım her ıstedıgımı yapmazdı. ben 10 yasından berı para bırıktımeyı bılen bı ınsanım. 12 yasından berıde calısıyorum hee babamın yanında calıstım sonra baska yerlerde calıstım vs vs . babamın yanında calısırkende ben sabah 8 de dukkana gıderdım diğer çalışanlar ile bırlıkte yerlerı temizlerdim babam 12 de gelirdi işe. ve ben haftalık alırdım babamdan çalışmam karşılıgında. ılk bılgısayarımıda kendım aldım aılemden aldıgım gunluk 1.000.000 ları bırıktırerek. bu arada o zaman 1 mılyondu :D herneyse ben fakir zengin edebıyatından falan anlamam hıcde sevmem öle seylerı 15 yıldır afedersınız it gibi çalışıyorum ne gecem olurdu ne gündüzüm. şuan rahatım ama artık. bana ne sayısal loto cıktı nede başka birşey. evımde var arabamda var evim hariç arabayıda motorlarıda alırken kendı calıstıgım paralarla aldım yalan sölemıyım evı alırken aılemden destek gordum yarısını onlar karsıladı. bu şekilde 2. motordan memnun olmayan ınsan ıcın farklı yorumlarda bulunan arkadaslar olucaktır elbet yok zengin p... yok doyumsuz falan diye. saygı duyarım hepsine ama ben herseyımı ırgat gıbı calısarak aldım o yuzden cok degerlıdırler benım ıcın...

bu arada mete_han senın dedıgın ıcınse abi inan bilmiyorum kafam nasıl gıdıp gelıyo bellı degıl. bugun ktm deydım üzerine falan bindim çalıştırdılar sağolsun pehhhhhh dedim ya...

bi arkadaşda doyumsuzluk demiş. ben motora ilk başladıgım gunden berı hayalim hep fazer sahibi olmaktı onu son nokta olarak dusunurdum. aldım kavustum hayalımede ama sadece bekledıgım tepkiyi alamadım kendımden cok mutlu olmam gerekırken bı turlu olamadım. ınsan motoruna bence seve seve bınmelı ben onu bı turlu yakalayamadım işte.[/QUOTE]

''Vakitsiz gerçekleşen hayal 'p.ç' olur.''

bi arkadaşda doyumsuzluk demiş. ben motora ilk başladıgım gunden berı hayalim hep fazer sahibi olmaktı onu son nokta olarak dusunurdum. aldım kavustum hayalımede ama sadece bekledıgım tepkiyi alamadım kendımden cok mutlu olmam gerekırken bı turlu olamadım. ınsan motoruna bence seve seve bınmelı ben onu bı turlu yakalayamadım işte.

''Vakitsiz gerçekleşen hayal 'p.ç' olur.''[/QUOTE]

bazı cevaplara gercekten gülüyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar