Hayırlı uğurlu olsun,mermi gibi makina maşallah =) Forumda duke390 başlığına bekleriz.. Rodaj bittikten sonra yan yan gezersin artık =)
işte gldim burdayımniye arkadakini almadın hoca ya. bu naked olayını bi çözmedim arkadaş, bi motorun ss varsa neden naked alınır ki?
Sırf fiziğimden dolayı sığamadım için elediğim bir motordur kendisi. Test sırasında az yanlamadım duke 390 la
Hayırlı olsun.
Sağol hocam.
Boy 1,93 cm ve 90 kg bende biraz kilolu olsam zor sığarımFakat şuan ölçü alınıp bana üretilmiş gibi. Selenin bitişindeki artçı selesi yüksekte kaldığı için gazı açınca popoyu oraya dayıyorum. Dizle de sıkınca süper. Yalnız aynalar biraz küçük gibi geldi bana.
Hocam kaskoyu ne kadara yaptırdıniz acaba ?Benim sigorta 100 tl tuttu9 a bolduler sanirim
bende kasko yaptirdim kafam rahat. Ayrica elcik koruma var,motor koruma takozlari yaptirip taktim. Ön cam aldim ama henuz takmadim. Birde komple set Tiger egzoz aldim karbon kapakli
kafana takilan soru bana olursa danışabilirsin.
Hocam kaskoyu ne kadara yaptırdıniz acaba ?
Sigortamın 3 katının 50tl eksiğine yaptırdım. 5 taksite böldürdüm.
Benim sigorta 100 tl tuttu9 a bolduler sanirim
bende kasko yaptirdim kafam rahat. Ayrica elcik koruma var,motor koruma takozlari yaptirip taktim. Ön cam aldim ama henuz takmadim. Birde komple set Tiger egzoz aldim karbon kapakli
kafana takilan soru bana olursa danışabilirsin.