İkinci motorum Duke 390

O halde sigortanız 100 lira olduğundan 100*3=300 300-50=250 250/5=50 lira taksitle sanırım ;)) sadece çalınmaya karşı sanırım.

Sigortacı çok yakın bir arkadaşım yaptı kaskomu ve kesinlikle fiyat söyleme kimseye dediği için sizlere matematik yaptırmak zorunda kaldım kusra bakmayın. Cevabı doğru buldunuz =)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------

Hocam kaskoyu kaça ve nereden yaptırdınız acaba? Birde kapsamı nedir?

Kaskoyu sigortacı arkadaşım yaptı. Çalınma durumunda %25 muafiyeti var, yani raiç bedelin %75 ini ödüyor. Duke390 raiç bedeli 18.700 civarı sanırım, bu bedelin %75 ini alıyorsunuz. Kaza durumunda sadece pert i karşılıyor ve %100 ödeme yapıyor. yani farınız kırılır,deponuz yamulursa hasar karşılamıyor. Zaten küçük kazaları kendimiz bir şekilde hallederiz ama Allah korusun pert durumunda çok kötü bir duruma düşüyoruz. Ki genelde biryere çarpmasa bile sürüklenen motosiklet takla vs atıp bi şekilde pert oluyor.Sel,su baskını,terör olayları,yanardağ püskürmesi,doğal afetlerde yine %100 karşılıyor. Anahtar ile çalınmada hiçbirşey karşılamıyor =)

Yani özetle;
Pert - Yangın - Terör olayları - Sel - Su baskınları - Doğal afetler durumlarında 18.700 TL
Çalınma durumunda ise 14.025 TL ödüyor.. bence iyi para, birde elinizde hiçbirşey kalmadığını düşünün..

Bence harika fiyat bende yaptırırdım.Faydalanmanıza sevindim :) Darısı başımıza artık.

Bu kasko fiyatini hangi firmadan aldiginizi ogrenebilirmiyim acaba? Bende yaptirmak isterim

Sigortacı çok yakın bir arkadaşım yaptı kaskomu ve kesinlikle fiyat söyleme kimseye dediği için sizlere matematik yaptırmak zorunda kaldım kusra bakmayın. Cevabı doğru buldunuz =)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------

Kaskoyu sigortacı arkadaşım yaptı. Çalınma durumunda %25 muafiyeti var, yani raiç bedelin %75 ini ödüyor. Duke390 raiç bedeli 18.700 civarı sanırım, bu bedelin %75 ini alıyorsunuz. Kaza durumunda sadece pert i karşılıyor ve %100 ödeme yapıyor. yani farınız kırılır,deponuz yamulursa hasar karşılamıyor. Zaten küçük kazaları kendimiz bir şekilde hallederiz ama Allah korusun pert durumunda çok kötü bir duruma düşüyoruz. Ki genelde biryere çarpmasa bile sürüklenen motosiklet takla vs atıp bi şekilde pert oluyor.Sel,su baskını,terör olayları,yanardağ püskürmesi,doğal afetlerde yine %100 karşılıyor. Anahtar ile çalınmada hiçbirşey karşılamıyor =)

Yani özetle;
Pert - Yangın - Terör olayları - Sel - Su baskınları - Doğal afetler durumlarında 18.700 TL
Çalınma durumunda ise 14.025 TL ödüyor.. bence iyi para, birde elinizde hiçbirşey kalmadığını düşünün..

Benim sigortacı en uygun 1200 tl dedi. Böyle olursa ben yaptıramayacağım.

Benim sigortacı en uygun 1200 tl dedi. Böyle olursa ben yaptıramayacağım.

Sigortacinizin soyledigi fiyat cok anirmal degil, motosiklet kaskolari pahali oluyor. Bendeki fiyat bana ozel,cok ugrasilarak yapilmis bi fiyat.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------

Bu kasko fiyatini hangi firmadan aldiginizi ogrenebilirmiyim acaba? Bende yaptirmak isterim

Dostum isim veremiyorum yoksa arkadasim beni vurur :) kimseye soyleme dedi ama ben dayanamadim kafanizda fikir olsun kaziklanmayin ona gore kafanizda fiyat tasarlayin diye yazdim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------

Bence harika fiyat bende yaptırırdım.Faydalanmanıza sevindim :) Darısı başımıza artık.

Çok tesekkur ederim, insallah herkes boyle denk getirebilir :)

ktm duke serilerinin hepsine sahip birisi olmuş olarak hayırlı olsun çok güzel bir motor almışsınız. kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

Şimdi yeni bir derdim oldu :) Plakamı aldım fakat, 390 da bırakılan plaka deliklerinin 4 ü de ne yaparsam yapayım yazılara denk geliyor :)

Yazısız beyaz alana denk getirmek için baya bir kenara almak gerekiyor.

plakalığı delebilirsin sorun olmaz ben hep öyle yapıyordum. hatta orjinal mühürlü plaka bence büyük geliyor çok çirkin duruyor diye küçük plaka bastırıp kullanıyordum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------

işte gldim burdayım:) niye arkadakini almadın hoca ya. bu naked olayını bi çözmedim arkadaş, bi motorun ss varsa neden naked alınır ki?

ss neden alınır ki ?? bende bu olayı çözemedim bir türlü.

tavsiyem.. abus 8077

OqyZ3D.jpg

ve zincir sart! hep yanimda olur..
rQJVj3.jpg

baglayacak yer yoksa, arabalarin ceki demirine.. :)
n7JgjR.jpg

canli kiyas yapiyorsan eyvallah, videodan filan anlasilmaz hangisin daha ciliz kalip kalmadigi.. markadan sasma derim ben.

Yeni motorunuz hayirli ugurlu olsun.
Maasallah, guzel motor.
Tekerinize tas degmesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar