ikinci Madalyamıda Aldım..

Kızılayın Gümüş madalya töreni için davet ettikleri Bakırköydeki etkinliğine gidememiştim.
bugün Kızılayın yeni merkezlerine gidip elden aldım. ve 27.ci kan bağışımıda yaptım.
Yılda 4 kez 3er aylık dönemlerde kan veriyorum.Bunu alışkanlık haline getirilmesini
herkeze tavsiye ederim.Ayrıca sağlık açısındanda bir çok yönden faydası var..Sırada altın madalya var kısmet olursa...:)
Bir gün bizede lazım olabilir..

Harika bir şey tebrikler ::coool:: Sağlık açısından engelim yoksa bende gideyim aslında :cat:

Tebrik ederim. Gurur duydum seninle arkadaşım.Senede 3 kez bende düzenli bağış yapıyorum.

damarlarına sağlık kardeş :) duyarlı her insanın yapması gereken bir davranış.
bu konuyla ilgili başlık açmanda çok güzel olmuş.
tebrik ederim.

Yahu ben de yıllardır düzenli kan veririm. 25 i bulmamıştır belki de 10 u kesin geçmiştir. Neden benim madalyam yok ülen :( Bravo dostum. Memlekette herkes bu bilinçte olsa kan sıkıntısı yaşamayız.

Teşekkür ederim arkadaşlar..
Bağışladığınız kanın bir hastada kullanıldığını ifade eden mesajlar cep telefonuna geldiğinde bende o hastalar kadar mutlu oluyorum.
Kızılayın Şeref Madalyaları aşağıdaki gibidir.
10 defa kan bağışlayana
BRONZ madalya
25 defa kan bağışlayana
GÜMÜŞ madalya
35 defa kan bağışlayana
ALTIN madalya
40 defa kan bağışlayana
PLAKET şeklindedir..

ALTIN MADALYAMIDA ALDIM..

14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Gününe ithafen 35.kez düzenli olarak gönüllü kan vermiş olduğum için
Altın madalyamıda almış bulunuyorum.
4g3XLY.jpg
[/url][/IMG]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim damarlarim dar ya da her gittigimde acemilere denk geliyorum.iskence oluyor kan kesiliyor yarı tüpde bırakıyorum genelde

yaa, yanlış anlamayın ama madalyalar gerçekten adı geçen metalden mi yapılıyor? :silent: ( bari bunlar gerçek olsa..) benim on'larca madalyam var hiç biri bıraktım altını bronz bile değil. hepsi teneke :queen: olsun gene de Devletimiz Sağ olsun.

Uğur abi tebrik ediyorum..
Bu kadar yakınken gorusememizede ayrica bozulsam da,insallah bu Ramazanda bulusuruz diye umit ediyorum....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba,

50 kilonun altında bir birey olarak maalesef kan almıyorlar benden :(

Tebrikler sizin gibi insanlara ihtiyaç var..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar