Ikinci El Suzuki Moturu Bilen Varmı ?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
km'si orjinal değil 34'000'km'de diye yazmış ama bi 50'000'km daha eklemek lazım onun üstüne...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
km'si orjinal değil 34'000'km'de diye yazmış ama bi 50'000'km daha eklemek lazım onun üstüne...

En azından bendeki çinliyi verip bunu almalımıyım, Bu makinalar 170.000 rahat görüyolar ne dersin, Tahmin ettim bir hinlik olduğunu :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
cahilliğime verin nasıl anladınız km nin orjinal olmadığını :pale:

az önce bende aynı motoru incelemiştim:cherry:

resimlere dikkatli bakarsan anlarsın..:cat: yoksa seninmi :)

arkadaşım ucuz etın yahnısı bol olur derler ılla buyuk cc alıp ucuz fıyata alcaksan hayatını hiçe sayıyorsan al derım

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşım ucuz etın yahnısı bol olur derler ılla buyuk cc alıp ucuz fıyata alcaksan hayatını hiçe sayıyorsan al derım

Acaba bu laf banamıydı, :) Bir motordan anlıyan arkadaşla gidecem, Alma derse bırakıp giderim. Ufak tefek arızaları olabilir, Eğer çok uğraştıran dandik bişi ise hiç gerek yok maceraya. Yani adam olurmu olmaz mı bakmak gerek, Belki tanıyan giden vardır bize fikir şeyeder dedim.

yanlız bişi dicem FeroTr 2 Topictir Hep aynısını diyosun dikkatim çekti Vardır Onda Bİşey Almayın :D Ya Arkadaş Makinenin değeri o yani... Şimdi Adamın biri Ucuz Bi Hayabusa bulsa Almaya Kalksa gene aynı şeyi mi diceksin Belki MAl sahibi Paraya sıkıştı ! :D :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yanlız bişi dicem FeroTr 2 Topictir Hep aynısını diyosun dikkatim çekti Vardır Onda Bİşey Almayın :D Ya Arkadaş Makinenin değeri o yani... Şimdi Adamın biri Ucuz Bi Hayabusa bulsa Almaya Kalksa gene aynı şeyi mi diceksin Belki MAl sahibi Paraya sıkıştı ! :D :mrgreen:

paranız varsa alın kardeşim :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar