İkinci el Japon motosiklet mi, sıfır Çinli mi?

İkinci el Japon motosiklet mi, sıfır Çinli mi?

• Japon

Oy: 13 65.0%
  • Çin

Oy: 5 25.0%
  • Diğer

Oy: 2 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
İkinci el Japon (Honda, Yamaha gibi) markaların motosikleti mi, sıfır Çinli (Kuba, RKS, Arora, Mondial vb.) mi? 40 bin TL civarında scooter almayı düşünüyorum.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT
Çinli motorlar artık çok aştı kendilerini. Çinli motorlar Özetle;
- DİZAYN: Daha iyiler
- DONANIM KALİTESİ: 1 tık geriler. Ama eskisi gibi çakma değiller asla.
- TEKNOLOJİ: Başa baş

Motosikleti
BAJAJ DOMİNAR 250
3 adet çinli eskitip 2012 honda cbf aldım cevabım eski japon al

SYM kullanıcısı olarak sym scooterları tavsiye ederim. Fakat illa çinli diyorsan Yeni çinliler fena değil ama iyi araştırmak lazım yaşadığın ilde servis parça konusunda sorun çıkarmayacak modelleri inceleyebilirsin.

İkinci el Japon tavsiye ederim, scooter tarzı kymco,hero veya sym de olabilir. Bu seçeneklerden motor alabiliyorsan Çinli aklının ucuna bile gelmesin.

SYM kullanıcısı olarak sym scooterları tavsiye ederim. Fakat illa çinli diyorsan Yeni çinliler fena değil ama iyi araştırmak lazım yaşadığın ilde servis parça konusunda sorun çıkarmayacak modelleri inceleyebilirsin.

İkinci elde SYM Xpro 125 var ama parça sorunu yaşarsın diyen arkadaşlar var. Emin olamadım.
Benim için marka fark etmez. Gidişinde ve duruşunda sıkıntı olmasın, çok fazla sorun çıkarmasın yeter.

Geçmişini bildiğin 2. el japon.
Japon da olsa geçmişi bilinmiyorsa risk olarak "sıfır çinli"den farkı yok bana göre.

Son düzenleme:
Motopit - facebok efe bezek - motoart- gibi kişi ve yerlerden kritik parçaları sorabilirsin. Kendi scooterımda kayış vs. efe den daha önce bakım malzemelerinide (yağ-buji-hava filtresi-baga) motopitten temin etmiştim. Ustan var ve işin iyi ise parçayı bir şekilde müdail orjinal parça takarak sorunsuz hallediliyor. Örnek jet 14 125cc Eksantrik Gergisi cbf 150 ile uyumlu, aynı sıkıntı ile iki farklı motor karşılaştık benim aldığım parça ile cbf kullanan arkadaşının aldığı parça aynıydı taktık sorun yaşamadım 10 000 km yakın oldu. Yine de karar senin tabi özel olarak xpro hakkında çok bilgim yok .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar