İki Tır’ın Arasından Geçmeye Çalışınca Ölümden Döndü

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
İngiltere’de bir motosiklet sürücüsü, TIR’ların arasından geçmek isterken az kalsın canından oluyordu.

Trafiğin başladığı noktada ilerlemek için küfürler ederek iki TIR’ın arasına dalan acemi motosikletli, TIR’ların kasalarına çarparak yere düştü. TIR’lar hareket halinde olmadığı için araçların arasında kalmaktan kurtulan motosiklet sürücüsü, kazayı ucuz atlattı.

Kaynak: İHA

[webtv]8aod1wz9rwg[/webtv]

Ekli dosyalar

• truck-motorcycle-sandwic.jpg
    truck-motorcycle-sandwic.jpg
    27.7 KB · Görüntüleme: 47,996
Son düzenleme:
Aslında küfür ederek 2 tırın arasına dalmıyor.
Duramayıp tırların arasına dalmakta olduğu için küfrediyor gibi :mrgreen:

2 tırın yol alma şekline bak bütün şeridi kaplamışlar 70 lik yolda 30la seyrediyorlar.motosikletli sürücü ise motoru durduramadıgından ve kaçamadığından aralarına dalıyor gibime geldi neyseki büyük bir zarara uğramadan atlatılmış kaza

Duramamış herif. Yoksa bilinçli bir ben burdan geçerim hadisesi değil. O hızda duramaması da fena acemi olduğunun göstergesi. Ne diyecekti acaba? Tırlar birden önüme fırladı mı? :)

Aralarına dalacağına sol taraftaki cimliğe dalsaydı daha iyiydi. Çünkü 2 tırın arasında kalıp ezilme tehlikesi var.
Allah korusun öyle bir video vardı. Tırlar çok tehlikeli her zaman uzak durmak lazım ayrıca büyük araç kandırır yolda gidiyor mu duruyor mu fark edemezsin.

Geçenki kamyonun altında kalan motosikletli videosundan sonra tövbe tırların arasına girmem.Bunada az daha aynısı olacakmış,ucuz atlatmış.

durulmayacak gibi gelmedi bana handikapta kaldı eleman.bu arada asfalta dikkat ettiniz mi?:bounce:

Ben duramadığına inanmıyorum 1 km öteden ben gördüm 2 tır yan yana gidiyor omu göremeyecek adam aradan geçerim diye dalmış işte duramamayla ne alakası var

Daha kamyonların durduğunu fark edemeyen adam iki şeritli yolda böyle hız yaparsa olacağı bu, neyseki ölmemiş sanırım ciddi bi yarası da yoktur.

ikilemde kalmış gibi... ama soldaki yeşil alan kaçış için daha ideal olurdu sanırım.. en azından tırların altında kalma riski daha az...

Arkadaş dikkatsizlikten yolun kapalı olduğunu görmüyor sanki. Son 50 metrede falan olaya uyanıp durmaya çalışmış, çarpmamak için araya girmiş. Böyle bir kaza yapana sığır dense az, ne var ki 5-10 saniye dalıp dikkatsiz davranırsak bizim de başımıza gelebilir.

Şitt şitt şitttt şitttttttt Şitittt :mrgreen: Ulan o mesafede duramadı öküz ya :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar