İki Sevgilinin Motosiklet Kazası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen gidiyoruz benim hatunla iibreye bi baktım 160 170 bilemedin 250 yaw bi baktım fren yok arka fren oda yok dedim vites küçülteyim anam vites kolu düşmüş o hızla virajda asfalta sürünce tabi kıvılcımlar filan çıkıyo tabi heryerden bi baktım hatun çay demliyo nasıl olsa birimiz ölcek diye güzel ayrılalım filan diye konuşuyoruz bi baktım direk var önümüzde sonra hemen gazeteci bi arkadaş var bizim yaşar abi dedim böyle böyle sen kapat ben geliyorum hallederiz dedi sonrasını hatırlamıyorum...bu duygusal hikayeden öğrendiğim tek şey çaya fazla şeker atınca tadı bozuluyo ve şuan hala tüylerim tiken tiken bende paylaşmak istedim bu saatte saçma salak şeyler :)

180 ile gidiyolar kask yok bişey yok afferim, hadi bunu geçtik o hızda rüzgar ile motor sesinden bişey anlaşılmazki :)

ya açıkcası bende inanmıyorum, inanmamam için bir çok neden var mesela bunlar mail olarak nesilden nesile ileti yapılıyo kim yazmış peki? bu kaza nerde olmuş ? ne zaman olmuş ? bencee mantıklı olan şu;

paranoyak bir motorcu sabaha kadar bilgisayar başında oturur ve bu esnada elinde şişelerden biri biter diyerini yudumlar
artık nasıl bir kafaysa böyle bir olayı kurgular tamamen bir manyak eserini bizlerde
gerçek sanıp böyle anlatırız peki benim kurgum nasıl daha gerçekçi değilmi. .:mrgreen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yani onbinmiyonyüzüncü baskısı oldu. artık bay geldi lakin eline sağlık :)

Demek ki, görüş beyan eden tüm arkadaşların oybirliği ile, bu anlattığın hikayenin gerçek olamayacağına karar verildi. 180 km/h hızda kask değişimi, bu kadar uzun muhabbet, her nedense motorun hızının bir türlü düşmemesi, vs..
Dediğin gibi eğer "Bu yaşanmış bir olay" ise, detayları bizimle paylaşırsan çok makbule geçer.

Bu hikaye Camia da efsane oldu yemin ediyorum Forumlarda 1276. Verilişi mailler yoluyla kaç kere dolaştı sayamadım ::baaas::. Kazayı yapan çocuk Efsane oldu öldükten sonra, kız bunu bilse gülermiydi ağlarmıydı bilmiyorum artık.
Dipnot: Enine boyuna da tartışıldı bu üşenilmedi zamanında. Kolpa olduğu kanısında çoğunluk oy verdi bilginize.

Fake Bu fake ::151::::151::,

Lütfen bu bahsi kapatalık artık ::shhh::::shhh::

geçen gidiyoruz benim hatunla iibreye bi baktım 160 170 bilemedin 250 yaw bi baktım fren yok arka fren oda yok dedim vites küçülteyim anam vites kolu düşmüş o hızla virajda asfalta sürünce tabi kıvılcımlar filan çıkıyo tabi heryerden bi baktım hatun çay demliyo nasıl olsa birimiz ölcek diye güzel ayrılalım filan diye konuşuyoruz bi baktım direk var önümüzde sonra hemen gazeteci bi arkadaş var bizim yaşar abi dedim böyle böyle sen kapat ben geliyorum hallederiz dedi sonrasını hatırlamıyorum...bu duygusal hikayeden öğrendiğim tek şey çaya fazla şeker atınca tadı bozuluyo ve şuan hala tüylerim tiken tiken bende paylaşmak istedim bu saatte saçma salak şeyler :)

Ucuz atlatmışsın wlla çoq romantik etkilendim:D
Şaka bi yana koptum :mrgreen:

saçma aşırı saçma uydurugun daniskası bi hikaye böyle bişey olamaz kamyonmu bu freni patlıcak ikisidemi.....

İyide fren patladıysa yavaş yavaş vites düşürürektemi yavaşlayamıyor..Atan destekli atsın biraz yaaa.

Yalan 1. Si Kask Ben Dururken Zor Çıkarıyorum.
2. Si Hadi Frenlerin Hiç Biri Çalışmasın Debriyajı Bırakıp Motor Freni Alabilirdi :) Yalan İnanmıyorum.

Vakti zamanında yazan yazmış masalı kardeşim ne kurcalıyorsunuz:queen:

Yine mi bu hikaye. Forumu kaç yıldır okurum her okuyuşumda çıkar karşıma belirli aralıklarla :mrgreen:

...........hep aynı hikaye
yıllardır motosiklet forumlarında dolaşan bir şehir efsanensidir
180km/h hızda giderken yapılacak şeymi bu muhabbet
hele bir de o hızda kask değişimi...............

:pr: :pr: :pr: :pr:

Hadi Mt ailesi başka bir hikaye yaratın. Bu modası geçmiş hikayeden kurtulalım :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar