iki resim arasındaki farkı bulun lütfen

Erkekler 3 oldu yawrum hala çalışıyonmu göbecik atmak için pratik yap istanbula geldiğimde beğenmezsem karışmam en güzel kreasyonlarını sergileyecen bana doşuna devran çağların alt sanatçısı olarak pavyona vermedik seni bişiler kapmışsındır ondan pavyon gülü fürek

kanka göbek harici dikkatini çekecek şeyler olacak İstanbulda merak etme...:p

bu meteyle sato nun ahbaplığı eski yıllara dayanır. mete satoya çırak sato meteye usta dermiş. bunlar aralarında anlaşmışlar lokantaya gidip yiyecek içecekler hesabı yarı yarıya ödeyecekler. gitmişler yemişler ama meteye yetişmek ne mümkün, 10 ekmek 5 tas çorba 5 porsiyon yemeği süpürmüş, sato ise ancak yarısı kadar yiyebilmiş. günler geçmiş hergün aynı manzara, sato bunalmış. bir gün ben de çok yiyecem demiş kendi kendine. gitmişler lokantaya sato abandıkça abanmış patlayacak noktaya gelmiş ama mete kadar yemeyi başarmış. iş hesabı ödemeye gelince bizim beleşçi mete ne dese beğenirsin:
çırak galiba sen bi çorba fazla içtiydin, biraz daha fazla verecen :queen:

la bunun komiklikle ne alakası var...yav bari adam gibi bir fıkrayı uyarlasaydın...sana yakışmadı...harbi güzel bişey bekliyodum...sonunda sen benden daha fazla çorba içtin...bumudur epirik...yuh sana...:p

bbaday abi beni millete şişko lanse etmişin hiç olmamış. ben şişşkomuyum.:pr::pr:

bunu kendinmi düşündün sen bakim. döncem ben sana:cat:

biz düşmanın akıllısını severiz paşam...netcen işte...:wiinkk:

Sprinof'dan daha kilolusun bu kesin ama değilmi :queen:

:queen::queen::queen: Sendde bize hava atIon be abİ body feLan dİe hanİ nerde bady:queen::queen: kanIn çekiLmİş Senİn aCık domates feLan ye. muahah:queen:
[YT]VeMjba4oESA&mode=related&search=[/YT]

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
la bunun komiklikle ne alakası var...yav bari adam gibi bir fıkrayı uyarlasaydın...sana yakışmadı...harbi güzel bişey bekliyodum...sonunda sen benden daha fazla çorba içtin...bumudur epirik...yuh sana...:p
la sefil espiriyi anlayamadın ki.
akıl vermeyince Mabud
nerden anlasın bizim armud

:queen:

laa sato o naylon videoyu nerden buldun laa maganda doluu :queen:
tiger de çok cüneyt arkın filimleri izliyor yazık sıyırmış çocuk:cherry: baksananıza evcilik oynuyor kendi kendine yok ben olcayto yok oo alper tonga öldimi ıssız acın kaldumii :queen::queen: poli-klinik vakka olmuş :mrgreen: Azadet el öp kabullen durumunuz içler acısı :queen::queen:

Motosikleti
alper tunga geldi mu
mete kirişi kırdi mu
hele tiger çıkti mu
imdi batu sıyrılur

abi baksana yhaa hayran kitlemiz dur durak demiyo genişlio başka bi başlıktan copy yaptımm:rendeer::rendeer:

eh artık birazcık seven olsun dimi Sato abü...:p

alper tunga geldi mu
mete kirişi kırdi mu
hele tiger çıkti mu
imdi batu sıyrılur

taygır sen kimsin...
valla çok cinsin...
irkeekk gibimsinn
tüm Mt liler sana...gıpta ediyor...:queen:

Karadeniz Maradonası HAYVAN BORA VE KANKALARI...

http://www.youtube.com/watch?v=gFF6d6i0I48

:p

Son düzenleme:
Ne o lan Fürek cim....Tek tabanca sarıldın kaleme.... Nerde bakımsız rus tarzanı çırağın.....:queen:
ev arkadaslarim trafik kazasi yapti pazar aksami,onlarla ugrasiyoz,daha uzun bi sure ugrayamayabilirim buraya.
laa sato o naylon videoyu nerden buldun laa maganda doluu :queen:
tiger de çok cüneyt arkın filimleri izliyor yazık sıyırmış çocuk:cherry: baksananıza evcilik oynuyor kendi kendine yok ben olcayto yok oo alper tonga öldimi ıssız acın kaldumii :queen::queen: poli-klinik vakka olmuş :mrgreen: Azadet el öp kabullen durumunuz içler acısı :queen::queen:

bbaday,farkindamisin,su icindeyken hidrojen kaciriyon,kabarciklar cikiyo sudan,dedim sana 14 bar basinctan yuksek basma diye :queen::queen::queen:

ayrica bathu dostum,naylon video benzetmene bayildim :queen:

Son düzenleme:
bbaday ın en sevdiği film ahanda burda.:queen::queen:
[YT]ZojtKzAG4jM[/YT]

Motosikleti
mete ne ayaksın
sanki biraz kıyaksın
azıcık ta parlaksın
tiger sana ..... gıpta etsin :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Olm herif dalyan gibim.... Dikkatli ol bencenem.....

Kankam nassın?... Devam fürek ve saz arkadaşlarına.......:p

vaaay bütün kızlar toplandı bizim oğlanlatr gelsede acık kitlesek canım sıkılıo. bir iki numara yapında keyfim yerine gelsin hadi fıstık atçam ben size:queen::queen::queen::queen:

vaaay bütün kızlar toplandı bizim oğlanlatr gelsede acık kitlesek canım sıkılıo. bir iki numara yapında keyfim yerine gelsin hadi fıstık atçam ben size:queen::queen::queen::queen:

heheh satocan yani nası yetiştirdiysek seni boynuz kulağı geçti bana bişey kalmadı...:queen:

bundan sonra Boraya Ayıboğan Bora diyoz taammı...:p

Alpede...hem kaçak hem fodul...

Taygırda şiirle çozuttu garibim...sıyırdı...kafiye bulcam diye ıkınıyo..az kaldı çıkacak..ıgghh...:queen:

heheh satocan yani nası yetiştirdiysek seni boynuz kulağı geçti bana bişey kalmadı...:queen:

senden çok şey öğrendim abi saolsın. sayende geldim buralara.

işte bunLarda bİzimkiLerİn geÇmiŞ dönemLerİ yaav hiç işim gücüm yok bütün gün bakınıom bişeyler bulsamda kitlesemde die harbiden çok eyleniyom yhaa. iyki varsınız be abi siz olmasanız biz kime kitleriz:queen::queen:
x1pqp5nogpwaa7rwf80m1qdqh3.jpg

1728102487871pp5hx5uont2.jpg

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hah Fürek bitti kuşum aydın da başladı........ Olm çıraklarını salma üzerimize kendin gel.

hehheh...Allahda seni güldürsün emi...Ayıboğan salonda çalışıyor gece açar kereste...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar