Erkekler 3 oldu yawrum hala çalışıyonmu göbecik atmak için pratik yap istanbula geldiğimde beğenmezsem karışmam en güzel kreasyonlarını sergileyecen bana doşuna devran çağların alt sanatçısı olarak pavyona vermedik seni bişiler kapmışsındır ondan pavyon gülü fürek
kanka göbek harici dikkatini çekecek şeyler olacak İstanbulda merak etme...
bu meteyle sato nun ahbaplığı eski yıllara dayanır. mete satoya çırak sato meteye usta dermiş. bunlar aralarında anlaşmışlar lokantaya gidip yiyecek içecekler hesabı yarı yarıya ödeyecekler. gitmişler yemişler ama meteye yetişmek ne mümkün, 10 ekmek 5 tas çorba 5 porsiyon yemeği süpürmüş, sato ise ancak yarısı kadar yiyebilmiş. günler geçmiş hergün aynı manzara, sato bunalmış. bir gün ben de çok yiyecem demiş kendi kendine. gitmişler lokantaya sato abandıkça abanmış patlayacak noktaya gelmiş ama mete kadar yemeyi başarmış. iş hesabı ödemeye gelince bizim beleşçi mete ne dese beğenirsin:
çırak galiba sen bi çorba fazla içtiydin, biraz daha fazla verecen :queen:
la bunun komiklikle ne alakası var...yav bari adam gibi bir fıkrayı uyarlasaydın...sana yakışmadı...harbi güzel bişey bekliyodum...sonunda sen benden daha fazla çorba içtin...bumudur epirik...yuh sana...
bbaday abi beni millete şişko lanse etmişin hiç olmamış. ben şişşkomuyum.r:
r:
bunu kendinmi düşündün sen bakim. döncem ben sana:cat:
biz düşmanın akıllısını severiz paşam...netcen işte...:wiinkk: