iki resim arasındaki farkı bulun lütfen

Ondanmı her fırsatta sizede kitliyo acımadan benim bile yüreğim dayanmıyo size okkalı kitlediğinde kendi kendime diyorum rahat bırakayım çocukları mete zaten ağır kitliyo:salut:

ımm dooru söLedİn. madara oLduk şİmdİ. ah ulen mete aga madara ettin bizi baybayday a:pr::pr::pr:

ımm dooru söLedİn. madara oLduk şİmdİ. ah ulen mete aga madara ettin bizi baybayday a:pr::pr::pr:

abicim tongaya gelmeyin...size iki espirik yaptık diye hemen davayımı sattık...Oyuna gelmeyin...borubaybay tersten gol atmaya çalışıyor...:)

Truva atı ambiansı yani...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
abicim tongaya gelmeyin...size iki espirik yaptık diye hemen davayımı sattık...Oyuna gelmeyin...borubaybay tersten gol atmaya çalışıyor...:)

ula keko sen truva atının kendisisin. biz insanların içine geldin ve bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorsun :p
derhal kendi vahşi ortamına dönmeni emrediyorum :queen:

öLmek var dÖnmek yOk. bu baŞlığın gaLibi bİz oLucaz. uzatmaLarI oynuyOz. alip abİ girmİo bu topİce baybayday da nete gİrmİo zaten kaLdı tıygır. oda koLay:farao::farao:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
öLmek var dÖnmek yOk. bu baŞlığın gaLibi bİz oLucaz. uzatmaLarI oynuyOz. alip abİ girmİo bu topİce baybayday da nete gİrmİo zaten kaLdı tıygır. oda koLay:farao::farao:

Biz derin üyeyiz.... Ağır üyeyiz.... Her yazılana atlamayız ....:cat::cat:

ula keko sen truva atının kendisisin. biz insanların içine geldin ve bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorsun :p
derhal kendi vahşi ortamına dönmeni emrediyorum :queen:

arkadaşım kankaların yok işte...kaybettin...kabul et bunu azad edelim seni...artık depinme kıpraşma...beyaz bayrağı göster diz çök karşımızda...:p

Kıltek ve Boru aben Smirnonu ağır espirilerinden tırtılar...yemedi yani...:p

dostum biz artık savaşı kazandığımızı dosta düşmana ilan edelim...:cat:

Motosikleti
arkadaşım kankaların yok işte...kaybettin...kabul et bunu azad edelim seni...artık depinme kıpraşma...beyaz bayrağı göster diz çök karşımızda...:p
Kıltek ve Boru aben Smirnonu ağır espirilerinden tırtılar...yemedi yani...:p
size en fazla kırmızı kart gösteririm ben. hem sen değil misin köşeye sıkışınca beyaz bayrak bulamayıp beyaz don gösteren :p
ula keko team!
ne yapabildiniz veya ne yapabileceksiniz de yenilelim size.
eğer yıldıysanız merhametim geniştir, teslim olanlara, kadınlara ve çocuklara dokanmayız. sen hangi kategoriye giriyon hacı :queen:

size en fazla kırmızı kart gösteririm ben. hem sen değil misin köşeye sıkışınca beyaz bayrak bulamayıp beyaz don gösteren :p
ula keko team!
ne yapabildiniz veya ne yapabileceksiniz de yenilelim size.
eğer yıldıysanız merhametim geniştir, teslim olanlara, kadınlara ve çocuklara dokanmayız. sen hangi kategoriye giriyon hacı :queen:

Bizanslılar gibi bide küstahlık yapıyon...Nasıl iş anlamıyorum...:pyav kucaktasın işte daha ne...:cherry:

> > Temel'in eski bir bmc kamyonu vardir. Yolda giderken kirmizi
> > isik yanar ve frene basar. Kamyon durmaz önünde giden son model
> > BMW'ye çarpar. Temel hemen atlar, söföre yalvarir: 'Aman abi affet, sen
> > zengin adamsin, seni etkilemez, ama ben ömür boyu çalissam
> > ödeyemem.' Adam Temel'e acir ve affeder.Yollarina devam ederler. Ileride
> > yine kirmizi isik yanar.
> > Temel kamyonu yine durduramaz. BMW'yi hurdaya çevirir.
> > Yine atlayip yalvarmaya baslar: 'Aman abi, benim çoçuklarim
> > var, affet. Zaten arabana çarpmistim, hasar biraz daha büyüdüsadece.'
> > Adam: 'Tamam, gözüme görünme, bas git.' der. Yollarina devam
> > ederler. Yine kirmizi isik yanar. Temel BMW'ye yine gömer.Bu sefer
> > kafasini camdan çikarip, bagirir: 'Benim abi benim, devam et.'

Motosikleti
pandapulos' Alıntı:
bide küstahlık yapıyon...Nasıl iş anlamıyorum.
bre mecnun!
biz osmanlı torunuyuk, oğuzların kıpçak boyundan bendeniz olcayto takım arkadaşlarım alp tunga ve bora tigin elbet o istanbulu bir gün fethedeceğiz, bakalım hangi kilisenin çanına saklanacan ortodos pandası meteyan seni :queen:

bre mecnun!
biz osmanlı torunuyuk, oğuzların kıpçak boyundan bendeniz olcayto takım arkadaşlarım alp tunga ve bora tigin elbet o istanbulu bir gün fethedeceğiz, bakalım hangi kilisenin çanına saklanacan ortodos pandası meteyan seni :queen:

bre zındık bre kafir-ül bülbül şakımaya devam et bakalım...Sen ve uşakların elbet çarmıha gerileceksiniz...:p

Motosikleti
bre zındık bre kafir-ül bülbül şakımaya devam et bakalım...Sen ve uşakların elbet çarmıha gerileceksiniz...:p

biz karamurat filimleriynen büyüdük anam. çarmıha da gerilsek bi yolunu bulup kurtuluruz. dördünüzü yanyana koyar tek bir yay atışı ile vururum, kaleden atlarım, kralın kızı yavuklum olur ::pala::
o makedon prensi spirnoviçe de söyle orda talan ve yağma işlerine girişmiş, estergon kalesine de saklansa kurtaramaz paçayı :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ne o lan Fürek cim....Tek tabanca sarıldın kaleme.... Nerde bakımsız rus tarzanı çırağın.....:queen:

AAaaa erkek geldii...................:p

Erkekler 3 oldu yawrum hala çalışıyonmu göbecik atmak için pratik yap istanbula geldiğimde beğenmezsem karışmam en güzel kreasyonlarını sergileyecen bana doşuna devran çağların alt sanatçısı olarak pavyona vermedik seni bişiler kapmışsındır ondan pavyon gülü fürek

iŞte oLay gerÇekLer. aramIzdakİ mutandtLar.:queen::queen:

bbaday:p
devil1310ly6.jpg

aLp_tunay:p
pentagramcl1.jpg

aygır sorry tavgır:queen::queen:
16720dn5ym1.jpg

sato8 ile abeysi fürek gençlik yıllarında hızlılardı.....

15uq1.jpg

aradan uzun yıllar geçti ama bu ikili asla ayrılmadılar hep beraber motosiklete binmeye devam ettiler.....

12pb3.jpg

Fakat fürek (mete_han) bi tarafını kapatmayı hiç birzaman öğrenemedi herkes 120 kg olabilir ama onun dğerlerinden farkı açıkta bıraktığı g.tü idi.....:p

pandametevp5.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
bu meteyle sato nun ahbaplığı eski yıllara dayanır. mete satoya çırak sato meteye usta dermiş. bunlar aralarında anlaşmışlar lokantaya gidip yiyecek içecekler hesabı yarı yarıya ödeyecekler. gitmişler yemişler ama meteye yetişmek ne mümkün, 10 ekmek 5 tas çorba 5 porsiyon yemeği süpürmüş, sato ise ancak yarısı kadar yiyebilmiş. günler geçmiş hergün aynı manzara, sato bunalmış. bir gün ben de çok yiyecem demiş kendi kendine. gitmişler lokantaya sato abandıkça abanmış patlayacak noktaya gelmiş ama mete kadar yemeyi başarmış. iş hesabı ödemeye gelince bizim beleşçi mete ne dese beğenirsin:
çırak galiba sen bi çorba fazla içtiydin, biraz daha fazla verecen :queen:

bbaday abi beni millete şişko lanse etmişin hiç olmamış. ben şişşkomuyum.:pr::pr:

bu meteyle sato nun ahbaplığı eski yıllara dayanır. mete satoya çırak sato meteye usta dermiş. bunlar aralarında anlaşmışlar lokantaya gidip yiyecek içecekler hesabı yarı yarıya ödeyecekler. gitmişler yemişler ama meteye yetişmek ne mümkün, 10 ekmek 5 tas çorba 5 porsiyon yemeği süpürmüş, sato ise ancak yarısı kadar yiyebilmiş. günler geçmiş hergün aynı manzara, sato bunalmış. bir gün ben de çok yiyecem demiş kendi kendine. gitmişler lokantaya sato abandıkça abanmış patlayacak noktaya gelmiş ama mete kadar yemeyi başarmış. iş hesabı ödemeye gelince bizim beleşçi mete ne dese beğenirsin:
çırak galiba sen bi çorba fazla içtiydin, biraz daha fazla verecen :queen:

bunu kendinmi düşündün sen bakim. döncem ben sana:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar