iki resim arasındaki farkı bulun lütfen

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
18 yaşından küçükler bakmasın :queen:

Motosikleti
::wacko::
hiç utanmadın mı keko :p
o alttaki beyaz giysi ne la :queen:

Motosikleti
oda asker donu olm...bu kadar özelimizede artık girme ya...:queen:

işte mal bu...ben=mal...:queen:savulunn leynnn...

ben ne girecem özeline kendin ifşa ediyorsun. 70 milyon seni izledi, ariel matik le yıkanmış donunu gördü :queen:
üzülme mete Türk kası onlar.
moderatörlerden recam: donlu resimlerini foruma koyan bu kekoyu 1ay perdon 10 gün tatile gönderiniz :p

ihhh şimdi poku yedin abii,aklın başındamı yaww,adamlara 2 aylık malzeme verdin.
sen benim fotoya gülüyodun dimi,şimdi gülme sırası bende,zuahuzhauhzuhaz,muhaauhauhauaa ve o gobek icin ohaaaaaaaaaaaaaa.ne kadar zamanda yaptın o yag tabakasını,hakkatten bu hali görünce cbf'a üzülmeye başladım :queen::queen:

heheh...gangalar işte eyle...mal bu...benden bi cacık olmaz...milleti gazlıyom bende çıkam dedim er meydanına...Allah sonumu hayır etsin abicim be...:salut:

sato kanka gerçekler aıcıdır acıtır....işte göbüş bu...siz beni bırakın kendinizi kurtarın...:p

yarına elemanlar beni haklar....:p:salut:

ben kendimi feda ediyommm sizin içinn...

Fatih ürek göbeği dedim ama sen onuda aşmışsın ama ne sallanır o böbek löp löp oynar neyse fantezilere yarın bakarıs kardeşim sende hiç utanma arlanma yokmu nasıl çocukarın fizik ve ruh sağlıklarıyla oynarsın tamam senden bi cacık olmaz anladık ama neden körpe bedenlere böyle derin izler bırakacak resimleri yayınlayıp zehirliyorsun

bunun cezası en az 1 aylık ban olmalı :pr: modlardan icraat bekliyoruz:cherry:

bizler aylardır bağırıyoruz cıbıfa bu adam fazla makina işkence çekiyor su aygırını tepesinde taşıyor diye ama bize inanan yoktu malzeme karşınızda siz değerli ziyaretçi ve üyelerin takdirine bırakıyorum en fazla 10 yılın var 10 yıl sonra başlıyacak o aşırı kiloların verdiği arızalar benden demesi

ben olsam bu resimi yayınlamak gibi bir gaflet ve dalalete düştükden sonra pılımı pırtımı toplar bu siteye birdaha uğramazdım:farao::farao:

Ne bi ay, bu resmin üzerine mete_han'ın idamını talep ediyorum :p Yüce mahkeme tiz vursun kellesini :p

Fatih ürek göbeği dedim ama sen onuda aşmışsın ama ne sallanır o böbek löp löp oynar neyse fantezilere yarın bakarıs kardeşim sende hiç utanma arlanma yokmu nasıl çocukarın fizik ve ruh sağlıklarıyla oynarsın tamam senden bi cacık olmaz anladık ama neden körpe bedenlere böyle derin izler bırakacak resimleri yayınlayıp zehirliyorsun

bunun cezası en az 1 aylık ban olmalı :pr: modlardan icraat bekliyoruz:cherry:

bizler aylardır bağırıyoruz cıbıfa bu adam fazla makina işkence çekiyor su aygırını tepesinde taşıyor diye ama bize inanan yoktu malzeme karşınızda siz değerli ziyaretçi ve üyelerin takdirine bırakıyorum en fazla 10 yılın var 10 yıl sonra başlıyacak o aşırı kiloların verdiği arızalar benden demesi

ben olsam bu resimi yayınlamak gibi bir gaflet ve dalalete düştükden sonra pılımı pırtımı toplar bu siteye birdaha uğramazdım:farao::farao:

paşam insanların fiziki durumlarıyla alay etmek günahtır...(bknz..bakara suresi..24ayet.)demedilermi sana...Şu mübarek günde bir garip pandanın naif hatlarıyla alay etmeye utanmıyormusun ey zındık...senin tuttuğun orucda kabul olmaz kafir-ül bülbül...:queen:göbek içe çekilip derin bir nefes alınmış hali...:p

Ne bi ay, bu resmin üzerine mete_han'ın idamını talep ediyorum :p Yüce mahkeme tiz vursun kellesini :p

kütükson yaşıyormusun dostum ya...öle idam talebinden önce sorarlar son isteğin varmı diye...:p

herkes malını koysun ortama...eleştiremeden önce aynaya bakmak lazım...ben vrduğumu deviririm paşam...:bounce:başkasının tepiğinide gördüm...merak etme kendi depem bana başka gelmez...bi güreş tutmak isteyen varsa beklerim...:bounce:

ağbi bayağı bii yağ kütlesi var ama olsun kodunmu devirirsin sen :) bi osmanlı tekvandosu iş bitmiştir. :)

o benm resimdeki halim askerden gelmiş halim. 15 ay idman görmemiş o vücudla bodyci diye geçinenlere bin çekerim. bizde her spor vardır bbaday ama sen biran önce fitness a dön vücudun şeklini bozmadan :)
mete kankoo biran önce egsersizlere başlamalıyız küresel ısınmadan senin kürede bayağı bi ısınmış yahuuu :) smır, sato olüm savunma yapacağınız yere çatır çatır gülüyonuz lem huu taruz var girin cepelere :)

smır, sato olüm savunma yapacağınız yere çatır çatır gülüyonuz lem huu taruz var girin cepelere :)
bathu , bana gulmustu mete_han,bende biraz ona guleyim,sonra savunmaya geceriz.bu an baska zaman yakalanmaz :)
ölmek var dönmek yok kankaa geldik geliyoruz. kitlemeye devam zaten bi kişi eksildiler alip bey yok ortalarda ne oldu acep:cherry:

alp'e karisi izin vermiyodur pc'ye gecmeye :queen::queen: kilibik herif noolcak :farao::farao::farao:

bu onurlu yolda bi tiger kanka bide ben kaldım kaleler yavaş yavaş düşüyor ama pes etmek yok

heleki o göbeği gördükden sonra :queen::queen:

Son düzenleme:
bu onurlu yolda bi tiger kanka bide ben kaldım kaleler yavaş yavaş düşüyor ama pes etmek yok

ulennn ne kalesi, ikinizinde seyleri dusmun,kale dusse ne olcak,nelerinizin dustugnu yazamam,cizerler,bende foto koyayim,herkes anlar ne oldugunu
aylinakbal2rw4.jpg

ulennn ne kalesi, ikinizinde seyleri dusmun,kale dusse ne olcak,nelerinizin dustugnu yazamam,cizerler,bende foto koyayim,herkes anlar ne oldugunu
aylinakbal2rw4.jpg

iyide bu espiriyi metoş ustan daha önce yaptıydı sonrasında bende o zaman sizin bathuda bu sporu yapıyo oda öyle şeyimsimi dedimde doğru yaw yanlış yerden saldırdım dediydi :queen::queen:

evladım azcık araştırmacı ol daha önce verilmiş şeyleri verme orjinal fikirler üret :mrgreen:

Motosikleti
smirnof
fazla bel altı vurmaya başladın, sonra bişeylere denk gelecen, yazık olacak bu yaşta, ustanla beraber sahne alacan:queen:.
tehlikeli bölgeler, fazla kurcalamaya gelmez :)
öyle sahte foto koyup göstermekle de olmaz. gerçek fotoğraflardan yola çık. şimdi bu koyduğun resimler en çok sana benziyor desem yanılıyor olmam, ispatını da kendi elinle kendin verdin.

mete
"besle kargayı oysun gözünü" diye bir atasözümüzü hatırladınmı bilmem.
güreşte hodri meydan demişsin, güreş senin harcınmı la dombalak. bizim tekteker55 duymasın indirir lastiğini, burda da "el elden üstündür" ve "büyük lokma ye büyük konuşma" atasözlerimizi anımsarsın :queen:

ağbi bayağı bii yağ kütlesi var ama olsun kodunmu devirirsin sen :) bi osmanlı tekvandosu iş bitmiştir. :)

o benm resimdeki halim askerden gelmiş halim. 15 ay idman görmemiş o vücudla bodyci diye geçinenlere bin çekerim. bizde her spor vardır bbaday ama sen biran önce fitness a dön vücudun şeklini bozmadan :)
mete kankoo biran önce egsersizlere başlamalıyız küresel ısınmadan senin kürede bayağı bi ısınmış yahuuu :) smır, sato olüm savunma yapacağınız yere çatır çatır gülüyonuz lem huu taruz var girin cepelere :)

batucum senin ölün yeter be bu çapulcu dambılcı borubabaya...:pyapmıyosun şovunu...hani benim bi topiğe bişeyler yüklemiştin ya...onları yüklesen yeter buna...ağzı açık kalır...intihara teşebbüs eder...

ölmek var dönmek yok kankaa geldik geliyoruz. kitlemeye devam zaten bi kişi eksildiler alip bey yok ortalarda ne oldu acep:cherry:

alp bu ara izin alamıyo kılıbık zaten biliyonuz...ibulaşıktan fırsat bulursa izinle açıyo pcyi...zor iş valla...:p

bathu , bana gulmustu mete_han,bende biraz ona guleyim,sonra savunmaya geceriz.bu an baska zaman yakalanmaz :)

alp'e karisi izin vermiyodur pc'ye gecmeye :queen::queen: kilibik herif noolcak :farao::farao::farao:

aaa smırnoyla aynı şeyleri yazmışız Alah çarpsın şimdi okudum..:p.abi kalpler bir ya...smirnocum mal bu napalım abi...sen yine bana 5 çekersin...

noldu alpe...artık 2 ye indiniz...seni yarım sayıyom...1.5...ama taygırın klavyesi güçlü...arada bir fotoşop yapıyo öldürücü derabeler indiriyor...ağır yaralar alıyoz tabi...

smirnof
fazla bel altı vurmaya başladın, sonra bişeylere denk gelecen, yazık olacak bu yaşta, ustanla beraber sahne alacan:queen:.
tehlikeli bölgeler, fazla kurcalamaya gelmez :)
öyle sahte foto koyup göstermekle de olmaz. gerçek fotoğraflardan yola çık. şimdi bu koyduğun resimler en çok sana benziyor desem yanılıyor olmam, ispatını da kendi elinle kendin verdin.

mete
"besle kargayı oysun gözünü" diye bir atasözümüzü hatırladınmı bilmem.
güreşte hodri meydan demişsin, güreş senin harcınmı la dombalak. bizim tekteker55 duymasın indirir lastiğini, burda da "el elden üstündür" ve "büyük lokma ye büyük konuşma" atasözlerimizi anımsarsın :queen:

şekerim panda dediğin uyuşuk olur ama ben vurdummu deviririm...fazlada havlamak istemem zira ısıracak köpek havlamaz...hep derler ya zayıf çelimsizden kork diye ne alaka ya...ulan 120 kiloyuz...psikopata bağladıkmı karşıma çıkmayın işte...daha ne...el elden üstünmüş...daha üstünü ne olacak...kodummu oturturum...bu kalıbın hakkını vermek lazım...:bounce:yeterki beni kızdırmayın...:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar