tekerinize sağlık arkadaşlar paylaşım için teşekkürler mete_han hocam seninle daha tanışamadık ama gültekin gibi sende hoş sohbet neşeli bir arkadaşımızsın anlaşılan inş bir gün beraber gideriz karaburuna biz bu karaburun yollarını ortağımla(Gültekin olur kendisi) çok dolaştık az trafik bol rüzgar full keyif balığa gitmek lazım oralara gerçi gittiğimizde tutamıyoruz ama olsun köfteside güzel:mrgreen:
bende diyorum bu bizim beylikdüzünün yollarını kimler bozuyo diye:mrgreen:
şaka biyana bayaa güzelmiş bizim semtin arka tarafları tekerinize yüreğinize sağlık.
hadımköy tarafı herzaman öyle ben arabayla bile gitmeyi sevmiyorum ama geziye gelirim inşallah.
abi sen bunları söle bide sonra adamı çağır gelirmi hiçvalla korku filmlerindeki gibi anlatıon yeryuzundeki tek ışık falan :mrgreen:
tekerinize sağlık arkadaşlar paylaşım için teşekkürler mete_han hocam seninle daha tanışamadık ama gültekin gibi sende hoş sohbet neşeli bir arkadaşımızsın anlaşılan inş bir gün beraber gideriz karaburuna biz bu karaburun yollarını ortağımla(Gültekin olur kendisi) çok dolaştık az trafik bol rüzgar full keyif balığa gitmek lazım oralara gerçi gittiğimizde tutamıyoruz ama olsun köfteside güzel:mrgreen:
Ortağım Selçuk'um; beni ektiğiniz gezintilere nispet olsun bu topik.
Eylemlerimiz devam edecek :cherry:
abi aşk olsun ya ne zaman ektik seni şimdiye kadar
bir kere silivri yaptık ogünde 19 tane cevapsız arama olması lazım telefonunda:cherry:
Metehan abi fotolarda yiicek gibi bakmış.. Sonunda hırsı köfteden almış sanırım![]()
gankam yine şov yapmışsın tekerinize sağlık atlayın gelin sıkıyorsa adanaya size acılı şalgam ve adana süyleyiverem,içim burkuldu mercidabık çorbasını görünce vah kankam vah öpiyem seni ama gıdışından değil tabi o sadece yağmura ait