İki Kanka Marmaranın Kuzeyine KARABURUN' a

Motosikleti
Dl650vstorm
bende diyorum bu bizim beylikdüzünün yollarını kimler bozuyo diye:mrgreen:
şaka biyana bayaa güzelmiş bizim semtin arka tarafları tekerinize yüreğinize sağlık.

tekerinize sağlık arkadaşlar paylaşım için teşekkürler mete_han hocam seninle daha tanışamadık ama gültekin gibi sende hoş sohbet neşeli bir arkadaşımızsın anlaşılan inş bir gün beraber gideriz karaburuna biz bu karaburun yollarını ortağımla(Gültekin olur kendisi) çok dolaştık az trafik bol rüzgar full keyif balığa gitmek lazım oralara gerçi gittiğimizde tutamıyoruz ama olsun köfteside güzel:mrgreen:

inşallah maşallah diyelim...biz heryere geliriz...ama Kıldiken bey nazlı biraz...

o göbeğini bende popomu pek nazlandırmışız...:queen:

bende diyorum bu bizim beylikdüzünün yollarını kimler bozuyo diye:mrgreen:
şaka biyana bayaa güzelmiş bizim semtin arka tarafları tekerinize yüreğinize sağlık.

Hadımköy tarafından döndük...ne toz yedik be...gece vakti iyi tırların altında kalmadık...o kilometreler sıktı bizi...nefes alınmıyo oralarda...sakat yerler...ama nası karanlık...göz gözü görmüyo derler ya...zifiri karanlık dönüş yolu...farlarımız sanki yeryüzündeki tek ışık gibiydi...bidahaki sefere sende gelirsin kısmetse...:p

Motosikleti
Dl650vstorm
hadımköy tarafı herzaman öyle ben arabayla bile gitmeyi sevmiyorum ama geziye gelirim inşallah.

Hadımköy tarafından döndük...ne toz yedik be...gece vakti iyi tırların altında kalmadık...o kilometreler sıktı bizi...nefes alınmıyo oralarda...sakat yerler...ama nası karanlık...göz gözü görmüyo derler ya...zifiri karanlık dönüş yolu...farlarımız sanki yeryüzündeki tek ışık gibiydi...bidahaki sefere sende gelirsin kısmetse...:p[/QUOTE]

abi sen bunları söle bide sonra adamı çağır gelirmi hiç :p valla korku filmlerindeki gibi anlatıon yeryuzundeki tek ışık falan :mrgreen:

hadımköy tarafı herzaman öyle ben arabayla bile gitmeyi sevmiyorum ama geziye gelirim inşallah.

zaten hadımköy yolunu kullanıcaz diye bir şey yok...duruma göre...birdahaki sefere inşallah yine oralardayım...

abi sen bunları söle bide sonra adamı çağır gelirmi hiç :p valla korku filmlerindeki gibi anlatıon yeryuzundeki tek ışık falan :mrgreen:

dostum aydınlatma direği olmayan bi yer sonucta...gece karşına hayvan çıkar çarparsın iş al başına...biri gelir gasp babında arabanın biri takılır peşine...sakat yerler yani...gece karanlığa kalmamak lazım..

tekerinize sağlık arkadaşlar paylaşım için teşekkürler mete_han hocam seninle daha tanışamadık ama gültekin gibi sende hoş sohbet neşeli bir arkadaşımızsın anlaşılan inş bir gün beraber gideriz karaburuna biz bu karaburun yollarını ortağımla(Gültekin olur kendisi) çok dolaştık az trafik bol rüzgar full keyif balığa gitmek lazım oralara gerçi gittiğimizde tutamıyoruz ama olsun köfteside güzel:mrgreen:

Ortağım Selçuk'um; beni ektiğiniz gezintilere nispet olsun bu topik. :)
Eylemlerimiz devam edecek :cherry:

dostum aydınlatma direği olmayan bi yer sonucta...gece karşına hayvan çıkar çarparsın iş al başına...biri gelir gasp babında arabanın biri takılır peşine...sakat yerler yani...gece karanlığa kalmamak lazım..[/QUOTE]

biraz caydırıcı gibi olmuş yane o anlamda

Metehan abi fotolarda yiicek gibi bakmış.. Sonunda hırsı köfteden almış sanırım :p

fotolar için teşekkür ederim uzun zamandır oralara gitmemiştim

Ama metehan gezmesin kardeşim o motora yazık senin bünyeyi kabul etmiyo işte ver bana kurtul zorla güzellik olmaz. ha bide o içi dökülmüş sefabet kaskı görmekten bay geldi bi kere kafama takmıştım saçlarım iki hafta döküldü ş..sizim

len olum evde kutusunda duran cillop gibi kaskı çeyizine mi saklıyosun ziyan varyemez herif ömrümü yedin :bounce:

ohh canıma değsin benim bir kaskım var...hemide Maruşin...

senin neyin var arkadaşım...kimsinnn sennn...:p

len olum bak siteden bi çocuk motor almış bi kaç günlüğüne kask istiyo olan birisinden senin sefabet i hediye et işte hayır duası al ziyan

ee başka bişey lazımmıymış...onuda sen hediye et bari...:p

el kaskıyla nereye girilmez kankü...:p

ya memlekete bi hayrın dokunsun abicim bi işe yara bikere

yoksa sana da kapatma davası açtırırım

Selam, çok güzel bir gezil yapmışsınız. Bir iki yıl oldu Terkos kenarına inmemişimdir. Benim için anılarımı tazelediğim güzel bir topic oldu sizin gezi macranız. Ben nedense Yassıören köyü ve o güzergahtaki Kestanelik, Ormanlı köyü tarafını daha çok tercih ediyorum gezilerimde. En kısa zamanda Durusuya bir gezi yapmam lazım.
Güzel fotoğarflar ve anlatım için teşekür ederim. Selamlar...

Vayy benim FENERBAHÇE'li dostlarıma bak yolları aşındırmışsınız yine
güzel bir gün geçirmişsiniz valla yakışır size hee köftelerde lopp lopp yuvarladız demii bizsiz.

gankam yine şov yapmışsın tekerinize sağlık atlayın gelin sıkıyorsa adanaya size acılı şalgam ve adana süyleyiverem,içim burkuldu mercidabık çorbasını görünce vah kankam vah öpiyem seni ama gıdışından değil tabi o sadece yağmura ait

gankam yine şov yapmışsın tekerinize sağlık atlayın gelin sıkıyorsa adanaya size acılı şalgam ve adana süyleyiverem,içim burkuldu mercidabık çorbasını görünce vah kankam vah öpiyem seni ama gıdışından değil tabi o sadece yağmura ait

Adanaya yolum düşebilir. :wiinkk:
Benim için de geçerliyse, yazdım bi kenara. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar