iftara 20 dk var :) :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok eğlenceli değilmi.bu gün bayan bi arkadaşla iftara yetişmeye çalışıyoruz 15 dk falan var.trafikte herkes stres olmuş.ama biz o kadar rahattık ki.devamlı gülümseyerek gittik:)ama biz hiç korna kullanmadık:)

Moderatör tarafında düzenlendi:
güzel yazı olmuş:mrgreen:senin gibi herkes motor kullansa iftara gitmek için kimse kızma kimse kavga etmez dünya barış dolu cennet gibi bi yer olur.mesela yani:p

sadece bu yazıyı okuyup gaza gelen ve motorsiklet almaya karar veren eminim bir çok kişi vardır :mrgreen:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
1. Sıkışık trafikte arabaların arasında giderken dikkatli olmak ve hızı fazla yükseltmemek gerekir. Türlü türlü sebepten dolayı kapıyı açıp (sol, sağ fark etmez) inmeye kalkan biri olabilir. O yüzden yavaşşş diyorum.

2. Biz motosikletliler trafikte zor fark ediliyoruz. Arabadaki aynalar ile sağı solu kolaçan etmek bir motosiklet aynasından bakmaya ya da dönüp arkana bakmaya benzemez. Araba sürenler bu nedenle motosikletlileri pek fark edemiyorlar. Bahsettiğim nedenlerden ötürü ben kornayı sık kullanırım. Kullanmanızı da tavsiye ederim. Çünkü görüyorum ki korna çaldığınızda fark edilirliğiniz oldukça artıyor. Tabi olur olmaz yerde değil, gerektiğinde korna çalmak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar