İçlik tavsiyesi

Havalar soğudu malum kuryelik yapıyorum. Kullandığınız kaliteli üşütmeyen alt üst içlik ve pantolon tavsiyesi verebilir misiniz?
Dizlerim uyuşuyor resmen soğuktan. Bacak örtüsü tavsiye etmeyin lütfen. Bana güvenli gelmiyor kullanmak istemiyorum.
Fiyat çok önemli değil neticede önemli olan güvenlik ve sağlık. Ama değerini hak eden ürünleri tavsiye ederseniz sevinirim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Decathlon'un vedze mi ne öyle bir alt üst takımını yıllardır memnuniyetle kullanıyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
En baba içlik de olsa ayak ucuna çare olmuyor, içliğe ilave olarak neopren çorap da bence kış için uzun sürüşlerde fayda sağlayabilir.

üste yağmurluk benzeri bi şey daha iyi olur. arada hava kalması lazım ki üşüme. içlik direk tenine temas ederse pantolondan monttan ne kadar korumalı da olsa soğuk gene işler, direkt içliğe vurur, arada da hava katmanı olmadığından gene üşürsün.

termos gibi yani.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
En önemli şey hava akışın kesmek ki sıcaklığı alıp götürmesin rüzgar.

Pantalonun içine içlik, üstüne korumalı motosiklet pantalonu, onun da üzerine yapmurluk pantalon giyince en üstteki yağmurluk suyu ve rüzgarı keser, altta pantalon ve içlik arasında hava dolaşımı olmayacağı için güzel yalıtım olur.

Ayaklar için de düzgün sağlam bot içine termal çorap, çok suğuk havalarda botun üzerine poşet geçirmek bile rüzgarı keseceği için işe yarar.

Motosikleti
D400
Sağlam olsun diyorsan decathlon.

f/p olsun diyorsan askeri malzeme satan yerlerden termal içlik.

LC Waikiki nin alt içlikleri gayet güzel tavsiye ederim. Dizler için de kalın yün dizlikleri tavsiye ederim. 28 yaşında motor yüzünden eklem kireçlenmesi yaşayanları biliyorum.

Havalar soğudu malum kuryelik yapıyorum. Kullandığınız kaliteli üşütmeyen alt üst içlik ve pantolon tavsiyesi verebilir misiniz?
Dizlerim uyuşuyor resmen soğuktan. Bacak örtüsü tavsiye etmeyin lütfen. Bana güvenli gelmiyor kullanmak istemiyorum.
Fiyat çok önemli değil neticede önemli olan güvenlik ve sağlık. Ama değerini hak eden ürünleri tavsiye ederseniz sevinirim.

Decathlon yada askeri malzeme satar yerler iyi oluyo genelde , üstüne yağmurluk giymen şart tabi.

Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
içine bir şey giyiyor musun peki? Tek başına motor üzerinde rüzgarı ve soğuğu ne derece kesiyor. Şu sıra ben de alışveriş yapacağım çünkü. Teşekkürler

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Geçen yıl da tafsiye etmiştim.
aebiflx.jpg

İş elbiseleri , tulumları satılan yerlerde bulabilirsiniz , sahada çalışanlar için içi polar kumaş , dışı teflon kaplı içlikler var , ne rüzgar geçirir nede su , kuryelerin kullandığı yağmurluklara benziyor ama bunu pantolonun içine giyebilirsiniz , dahada soğuklarda en alta Decathlon'daki meşhur termal içliklerden birinide giydinmi Hakkari de bile bir iki saat motor sürebilirsin :) ben extra olarak Amazon'dan ayak tabanı ısıtıcılarından aldım , iki tane 10.000 lik poverbankla 5-6 saat boyunca botun içine 30 derece kadar sıcak veriyor , poverbankları botun kenarına sokuyorum rahatsız etmiyor , elcik , koltuk yada bot gibi bir yerden ısı takviyesi alınca vucudun diğer bölgeleride kişiye göre değişebilir ama 5-6 saat üşümüyor , ben ısıtıcıları motosiklet haricinde kışın tersanede kullanıyorum , bazen 14-15 saat aralıksız çalışırız çok güzel iş görüyor..

Decathlonda wedze marka kayak içlikleri ve uzun çorapları var. Geçen senekiler çok daha sağlamdı fakat bu senekiler de gayet iyi ve yeterli, bl500 müydü neydi kodu onları tavsiye ederim. Çoğu kişi de kullanıyomuş şaşırdım valla.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Merhabalar, aşağıda linkini verdiğim kışlık model motosiklet pantolonunu veya benzerlerini tavsiye ederim, bu işler içlik ile olacak işler değildir.
Kumaş yırtılmaz, rüzgar geçirmez, sağanak yağmurda yarım saat kadar dayanır, 0 dereceye kadar soğuk hissetmezsiniz -5 dereceye kadar üşümeden sürmek mümkündür. Sadece yağmurlu günlerde üzerine takım yağmurluk giymeniz gerekir çünkü yağmura %100 dayanıklı değil.

https://www.hepsiburada.com/prosev-titanyum-diz-kalca-koruma-4-mevsim-motosiklet-pantolonu-p-HBV00000P3XWI?magaza=AlmakLazim
https://www.trendyol.com/by-sck/motorcu-yagmurlugu-esnek-kalin-kumas-ruzgar-ve-su-gecirmez-yuksek-kalite-alt-ust-takim-p-770029138?boutiqueId=61&merchantId=178370&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Decathlon ve Wedze candır. 2 takım var, yıllardır kullanırım gayet memnunum. Bir de geçen gün takım yağmurluk aldım hepsişurada.com'dan 850 liraya, yerli üretim Bursa malı. Bugün 180 km sürdüm 60 km yağmur altındaydı ne soğuk ne rüzgar ne de yağmur; bıraksalar Alamanyaya kadar giderdim😁🤪

Ben de bir süredir aratıştayım alpinestars gibi markalara bakıyorum eminim alpinestars iyidir ama decathlon da 10 kat daha ucuza alınabiliyor. Komik farklar insanın alım gücü olsa da soru işareti oluyor. Ben de bu yüzden wedze düşünyürdum. Yarın gidip alacağı. Alt üst takım. Peki kullananlar için soruyorum bl100 ve bl500 arasında nasıl bir fark var. Bl500 daha kalın daha sıcak tutuyor kayak içliği olarak geçiyor ama hareket kabiliyetini kısıtlıyorsa bl100 daha mantıklı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar