İçlik tavsiyesi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben de bir süredir aratıştayım alpinestars gibi markalara bakıyorum eminim alpinestars iyidir ama decathlon da 10 kat daha ucuza alınabiliyor. Komik farklar insanın alım gücü olsa da soru işareti oluyor. Ben de bu yüzden wedze düşünyürdum. Yarın gidip alacağı. Alt üst takım. Peki kullananlar için soruyorum bl100 ve bl500 arasında nasıl bir fark var. Bl500 daha kalın daha sıcak tutuyor kayak içliği olarak geçiyor ama hareket kabiliyetini kısıtlıyorsa bl100 daha mantıklı

Ben etiketi kesmişim ama muhtemelen daha tırt olanını seçmişimdir. Yıllardır kullanıyorum, 1 derecede bile o içlikle uzun yol yaptım, tavsiyem; hangisine gücün yetiyorsa onu al. En tırtı bile iş görüyor.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
içlik balaclava jersey gibi şeyleri motosiklet ekipmanı markalarından almak mantıklı değil fiyatın çoğu markadan dolayı onun yerine bisiklet ürünleri vs bile mantıklı

ikisinin arasındaki fark ter emme yüzdeleri. Bunlar kayak içliği. Eğer çok terleyen bir sporcu iseniz üst model terinizi daha iyi emiyor. Az terleyen bir sporcu iseniz düşük model daha az ter emiyor.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Decathlon'dan BL100 içlikler yerine BL500 içlikleri tavsiye ederim. Kendim de BL500 kullanıyorum ilk başta aldığımda BL100 almıştım alt üst sonra BL500 aldım alt üst şöyle söyliyim BL500 BL100'e göre kat kat daha iyi.

Bu içliklerin altına bir de şu çorapları çektim mi kar kış fark etmez zımba gibi oluyorsunuz zaten sıcacık tutuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar