içlik sorunu

böyle insanlarla aynı aracu kullanmaktan nefret ederim isterim ki mantıklı soru sorsunlar yaşa takmışsınız takmaya decam edin hatta zeka testleri de yapın sitede ben size diploma ayarlarım sizler bulunmaz mücevherlersiniz

konuya dönmek yerine millete cevap verirsen olacağı budur.

Kışlık montlarda içlik almak size kalmış,bünyeniz hava şartlarına uyum sağlarsa gerek yok
İçlik giydiğinde,montunuz marka ve modeline göre,bir nebze dar veya bol gelebilir,güvenlik açısından koruyacağını düşünüyorum,en iyisi,içliği alıp denemelisin,burdan nekadar yazsak,fayda etmez.
Konuyu açanın yaşı: 8/18/28/38/41/56/90 olsa ne değişecek,bende bunu merak ediyorum.
Önce şunu sorayım kışlık montlarda içlik almaya gerek varmı varsa eğer içlikle giyince o mont bize dar veya geniş gelmez mi dar veya geniş gelmesi bizi korur mu

dayanamadım artık meydan boş koş osman koş misali canları sıkılıyorsa gitsinler faydalı bi iş yapsınlar bekliyorlar ki birinin dili sürtsün taş..geçelim birileri dur demezse cevaplarına cevap vermezse yarın bi gün ikmeye de kalkarlar

Bu sorunun cevabı biraz yaşadığın yerin iklimi, kullanma şeklin ve sıklığın vs. ile alakalı.

Yaz kış sürekli motor kullancaksan ve yağmur - kar olan bir yerde yaşıyor isen kışlık mont, montun kendi içliği, belki ilave içlik, yağmurluk, belki windStopper gerekir.

Yazlık mont ve içlik seni soğuktan bir miktar koruyabilir ama rüzgar yine de mahveder.
Yağmurda ise bu kombinasyon hiçbir işe yaramaz.

Ama örneğin Antalya'da yaşıyorsan, ya da sezonluk biniyorsan idare edersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar