polis görevini doğru düzgün yapsa göbek büyüteceğine bulunur o araç sonuçta mobese ile takip edilebilri gittiği yere kadar geçmiş olsun polisler anca göbek büyütsün
Kimsenin arkadaşı suçladığı veya polemik yaratmaya çalıştığı yok. Sen kontağı üstünde bırakıyorsun diye adam malını çalmak zorunda değil doğru; ama çalıyor. Diğer arkadaşlara ders olması açısından bakmak lazım olaya. Giden gitmiş (inşallah geri gelir). Takip cihazı sağlam kilit alarm vs diye bas bas bağırmamızın sebebi başka canlar yanmasın. Benim araçta da takip cihazı yok. Bu yazıları okudukça, etrafımda - form da çalındı haberlerini duydukça içim cız ediyor; ulan diyorum geç olmadan bi takip cihazı takdırmak şart.
polis görevini doğru düzgün yapsa göbek büyüteceğine bulunur o araç sonuçta mobese ile takip edilebilri gittiği yere kadar geçmiş olsun polisler anca göbek büyütsün
Kimsenin arkadaşı suçladığı veya polemik yaratmaya çalıştığı yok. Sen kontağı üstünde bırakıyorsun diye adam malını çalmak zorunda değil doğru; ama çalıyor. Diğer arkadaşlara ders olması açısından bakmak lazım olaya. Giden gitmiş (inşallah geri gelir). Takip cihazı sağlam kilit alarm vs diye bas bas bağırmamızın sebebi başka canlar yanmasın. Benim araçta da takip cihazı yok. Bu yazıları okudukça, etrafımda - form da çalındı haberlerini duydukça içim cız ediyor; ulan diyorum geç olmadan bi takip cihazı takdırmak şart.
ya gelen giden motorunu korumak için ne tür önlemler almıştın deyip soruyor (çıldırdım açıkçası). istersem anahtarı üzerinde bırakırım adamın gelip alması mı lazım ALLAH ALLAH ya. valla malım çalınmış da üzerine bu yorumu yapmışsınız gibi sinirlendim ha (ALLAH muhafaza). Tamam hırsız var (Rabbimden onları ıslah etmesini, etmeyecekse de yerin dibine batırmasını dilerim) kabul ediyoruz. ama olmaması için ne yapıyoruz. yoksa başımıza veya herhangi bir yakınımızın başına gelinceye değin aamaaaan bana dokunmayan yılan kimi sokarsa soksun mu diyoruz. yazık be... tarih kitaplarında yazılıdır açıp okuyabilirsiniz: Müslümanlar cuma namazına gittiklerinde seyyar olsun olmasın demirci esnaf tahılcı olsun olmasın mallarını olduğu gibi bırakıp ibadete gidiyorlardı. diyeceksiniz ki deveni sağlam düğümle sağlam kazığa bağlayacaktın hani, aga ne yapalım,çaldırmasaydın.(haaa bunu düşünecek adamın burada olacağını sanmıyorum ama, umarım...) ben de diyecem ki buna gerek yoktu çünkü o mahalde (belirli bir mekan) şeytan akıllı insan henüz yoktu veya sadakat önemli bir olguydu. bunun tam tersi durumu Aynı apartmanda yaşayıp birbirini tanımayan zihniyete benzetiyorum meseleyi, samimiyet yok arkadaşlık yok dostluk yok sevgi yok saygı yok yok da yok... mal gibi işten eve evden işe.