Okudukça içim parçalandı
allah sabir versin kardeşim. Umarim motorun en kisa zamanda bulunur...
öncelikle çok ama çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten inş bi mücize olurda kavuşursun vazgeçilmezine.dikkat ettim de bir kaç msjlarda keşk elimizden birşey gelse de apabilsek yazıyoruzişte bu kadar da güven kalmiş polislere hiç artı hiç
alarm var mıydı?
GPS takip cihazı var mıydı?
kalın zincir ile motoru sabit bir yere bağlamış miydin?
bu önlemler oldukca ucuza alinabilir
örneğin gps takip cihaZı 10 15 dolar civariydi sanırım
bari bundan sonra baska canlar yanmasin
e peki motoru nasıl calistirdi bunlar?
nasıl motormus hemen kırılıyor çalınıyor
immobiliZer falan yok mu taksaymis firma
Geçmiş olsun
ilan verdiysen belki ilani görüp gelmişlerdir
helal para geri gelir derler
alarm var mıydı?
GPS takip cihazı var mıydı?
kalın zincir ile motoru sabit bir yere bağlamış miydin?
bu önlemler oldukca ucuza alinabilir
örneğin gps takip cihaZı 10 15 dolar civariydi sanırım
bari bundan sonra baska canlar yanmasin
e peki motoru nasıl calistirdi bunlar?
nasıl motormus hemen kırılıyor çalınıyor
immobiliZer falan yok mu taksaymis firma
Geçmiş olsun
ilan verdiysen belki ilani görüp gelmişlerdir
helal para geri gelir derler
ya gelen giden motorunu korumak için ne tür önlemler almıştın deyip soruyor (çıldırdım açıkçası). istersem anahtarı üzerinde bırakırım adamın gelip alması mı lazım ALLAH ALLAH ya. valla malım çalınmış da üzerine bu yorumu yapmışsınız gibi sinirlendim ha (ALLAH muhafaza). Tamam hırsız var (Rabbimden onları ıslah etmesini, etmeyecekse de yerin dibine batırmasını dilerim) kabul ediyoruz. ama olmaması için ne yapıyoruz. yoksa başımıza veya herhangi bir yakınımızın başına gelinceye değin aamaaaan bana dokunmayan yılan kimi sokarsa soksun mu diyoruz. yazık be... tarih kitaplarında yazılıdır açıp okuyabilirsiniz: Müslümanlar cuma namazına gittiklerinde seyyar olsun olmasın demirci esnaf tahılcı olsun olmasın mallarını olduğu gibi bırakıp ibadete gidiyorlardı. diyeceksiniz ki deveni sağlam düğümle sağlam kazığa bağlayacaktın hani, aga ne yapalım,çaldırmasaydın.(haaa bunu düşünecek adamın burada olacağını sanmıyorum ama, umarım...) ben de diyecem ki buna gerek yoktu çünkü o mahalde (belirli bir mekan) şeytan akıllı insan henüz yoktu veya sadakat önemli bir olguydu. bunun tam tersi durumu Aynı apartmanda yaşayıp birbirini tanımayan zihniyete benzetiyorum meseleyi, samimiyet yok arkadaşlık yok dostluk yok sevgi yok saygı yok yok da yok... mal gibi işten eve evden işe.