Içelim Güzelleşelim Muhaha

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yas04.jpg

Turistlerin ilgisini çekmek için kedisine rakı içeren yatçı, mahkeme yolunda. Antalya Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Hanlıoğlu, Tekir adlı kedisine rakı içirerek eziyet eden Y.Ö. adlı tur işletmecisi hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Tekir'in rakı içmesini 'normal ' olarak tanımlayan Y.Ö. ise "Tekir rakıya alıştı. Kışın iyi ama yaz sıcağında içince sızıyor" dedi.
:queen: :queen:

çok komik duruyor kedi ya
allah akıl fikir eylesin milletimize:queen:

Super Moderator
Tekir adlı kedisine rakı içirerek eziyet eden Y.Ö. adlı tur işletmecisi hakkında
kısmını Tekir adlı kedisine rakı içirerek ziyan eden Y.Ö. adlı tur işletmecisi hakkında diye okudum ilk defada, çok da garipsememiştim bu haliyle...:p

:mrgreen: :mrgreen:
biz rakı bulsak kendimiz içicez. millet kedisine içiriyo. allah bilir adam rakıyı başka neler yapıyo arap misali:queen:

:queen: işte yine bu mudur?_? :silent: Budur luk olay daha.. :cherry:

çok ii ya koptum resmen.. :queen:

Kediyle karşılıklı içip memleket kurtaracaksın :mrgreen:

Cidden rakı bence bu yüzden milli içecek. Ben bira veya votka içip hiç memleket kurtarmadım, bira/votkayla hep eğleniorum. Viskide bööle ağır bi hava var, insanın puro içip iş konuşası geliyor :mrgreen:

Ama rakı içip de "ne olacak bu memleketin hali" demeyen görmedim. Kedi de kendince söylemiştir de sahibi anlamamıştır :p

terazime tıklayın evde çoluk çocuk aç:queen:

motocycleboyreigns' Alıntı:
Allahsız kediye içerecene bi koli de bize yolla
seninde niyetin bozuk be kardeşim:queen:

bazıları rakı bulamaz bu adamda bulmusta bunuyor gıtmıs kedısıne ıcırıyor
kopmamak elde degıl muhaha:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
valla kedi halinden pekte şikayetçi görünmüyo,mest olmuş,bulutların üstünde bi hali var.şimdi bu yakında damardan almayada başlar,bu sahip olduktan sonra:)

forrap' Alıntı:
Tekir e Tekirdağ yakışır:p

vaowww İzmirin prensi esprik yapmış...yetenekli çocuk netekim...yakışıklı olduğu kadar akıllıda...gayet normal...:p

kütük karşılıklı içerken muhabbeti düşünsene...:wiinkk:

adam...Nolcak bu Fenerbahçenin hali babiş...

kedi...nolcak bu Van kedilerinin hali...koruma altına aldılar...bi tane yakalasam muck mucuk valla müdürüm...bizim türk kedilerinin kaprisi çekilmiyo abi...geçen arkadaşım anlattı...bi İran kedisi düşürmüş...bir ateşliymiş sorma...düşmedi bize şöyle bişey...:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar