- Konu Yazar
Arkadaşlar çoğunuz Ankara'daki Numune Hastanesini bilirsiniz bir iş için oraya gitmiştim, öğle paydosunda yemek yemek için çıktığımda
gezerken değişik bir motosiklet dikkatimi çekti :silent:
Hemen sarıldım telefonuma (teknoloji sağolsun) Çekiyordum oradaki esnaflardan biri motosikletin sahibinin kebabçıda çalıştığını eski 3tekerli olan özürlü aracını çaldıklarını söyledi
r: Yurdumun durumu ...
Bu motosikleti de Ankara'da dışkapıda yaptırdığını söyledi, motosikletin sahibi olan kişiylede görüşmek istedim ama vaktim yoktu
ale: (onun da çalıştığını düşünerek zamanını almak istemedim)
Motora nasıl alıştı?
Nasıl kullanıyor?
Nerden geldi bu fikir?
Sağlıklı bir sistem mi?

İlk başta gördüğümde adam bu demirleri taşıyo falan sanmıştım ama bir de baktım ki motosikletin bir parçasıymışşş :silent:

Gözlerime iananamayıp diğer tarafı da görmek istedim :queen:
Bunu yaptıranla müsait bi zamanda gidip konuşucam nereden yaptırdığını? Kaça mal olduğunu?
İhtiyacı olan arkadaşlar mutlaka vardır :cat:
Ben adamla gurur duydum motosiklete bole bişey yaptırmak zor olsa gerek,kolay olsa bile sürmesi ne kadar zordur ???? :silent:
Hemen sarıldım telefonuma (teknoloji sağolsun) Çekiyordum oradaki esnaflardan biri motosikletin sahibinin kebabçıda çalıştığını eski 3tekerli olan özürlü aracını çaldıklarını söyledi
Bu motosikleti de Ankara'da dışkapıda yaptırdığını söyledi, motosikletin sahibi olan kişiylede görüşmek istedim ama vaktim yoktu
Motora nasıl alıştı?
Nasıl kullanıyor?
Nerden geldi bu fikir?
Sağlıklı bir sistem mi?

İlk başta gördüğümde adam bu demirleri taşıyo falan sanmıştım ama bir de baktım ki motosikletin bir parçasıymışşş :silent:

Gözlerime iananamayıp diğer tarafı da görmek istedim :queen:
Bunu yaptıranla müsait bi zamanda gidip konuşucam nereden yaptırdığını? Kaça mal olduğunu?
İhtiyacı olan arkadaşlar mutlaka vardır :cat:
Ben adamla gurur duydum motosiklete bole bişey yaptırmak zor olsa gerek,kolay olsa bile sürmesi ne kadar zordur ???? :silent: