İbretlik Bir Hikaye

Arkadaşlar çoğunuz Ankara'daki Numune Hastanesini bilirsiniz bir iş için oraya gitmiştim, öğle paydosunda yemek yemek için çıktığımda :) gezerken değişik bir motosiklet dikkatimi çekti :silent:
Hemen sarıldım telefonuma (teknoloji sağolsun) Çekiyordum oradaki esnaflardan biri motosikletin sahibinin kebabçıda çalıştığını eski 3tekerli olan özürlü aracını çaldıklarını söyledi :pr: Yurdumun durumu ...
Bu motosikleti de Ankara'da dışkapıda yaptırdığını söyledi, motosikletin sahibi olan kişiylede görüşmek istedim ama vaktim yoktu :pale: (onun da çalıştığını düşünerek zamanını almak istemedim)
Motora nasıl alıştı?
Nasıl kullanıyor?
Nerden geldi bu fikir?
Sağlıklı bir sistem mi?

İlk başta gördüğümde adam bu demirleri taşıyo falan sanmıştım ama bir de baktım ki motosikletin bir parçasıymışşş :silent:

Gözlerime iananamayıp diğer tarafı da görmek istedim :queen:
Bunu yaptıranla müsait bi zamanda gidip konuşucam nereden yaptırdığını? Kaça mal olduğunu?
İhtiyacı olan arkadaşlar mutlaka vardır :cat:
Ben adamla gurur duydum motosiklete bole bişey yaptırmak zor olsa gerek,kolay olsa bile sürmesi ne kadar zordur ???? :silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya bence o destek tekerleklerı bıraz kucuk olmuş. onlar buyuk olsa cok rahat olur kullanımı. zannetmıyorum suruşu etkıleyecegını. yanı performans kullanmayacak muhtemelen bu zat bu motoru. yanlız bu motorda artık yatma olmicak dolayısıyla virajlara cok daha temkınlı gırmesı gerekecek. tabı zor ama tutku bu. motosiklet tutkusu. bide o demir ayaklar ne kadar sağlam, motoru ne kadar taşır tartışılır..

Bozuk bir yolda çukurlar, yükseltiler olur. Bu tekerleklerin bir yere takılması halinde tatsız bir düşüş yaşanabilir. Virajlar da çok tehlikeli bir konu. Sanırım sahibi sadece kısa mesafede ve yavaş kullanıyor. Kendisi tekrar 3 tekerlekli bir sistem yaptırmalı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
3 tekerlı sıstem yaptırmalı ancak yaptıracagı motor hussar bozması ramzey olmasın yanı.. bu motor kım bılır ne arızalar cıkararı. allah korusun engelli birinin motoruyla yolda kalması epey uzucu bır durum olur..

rabbit50.jpg

Sanirim bu arkadasimiza uygun olan model Kanuni Rabbit 50

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar