ibrenizde en fazla kaçı gördünüz...

15 sene önce falan bir arkadaşın dişli lastikli dağ bisikletiyle düz yolda 60 yapmıştım, az biraz daha zorlayabilirdim ama kısa sürede yorucu olmuştu ve o zamanlar acayip antrenmanlıydım...

7-8 sene öncesine kadar bindiğim bütün arabaların bakımlı-uygun demeden son süratini denerdim, 270e kadar görmüşlüğüm var, Allah korudu ölmedik...

Bir arkadaşın zzr1100üyle 250 görmüştüm yine 8-10 yıl olmuştur.

cbf150 ile 115den fazlasına çıkamadım, devir kesici engel oluyor-daha fazla devirlenmiyor, doğrusunu yapıyor. (2 kişi ile, tek başıma uzun düz yol denk gelmedi hiç...)

Son sürat denemeleri çok mantıklı şeyler değil, akıllı olalım, gaza gelmeyelim, kimseyi üzmeyelim, birçok makina hakettiğinden fazlasın yapıyor, aman diyim... İlla deneyeceksek en azından boş ve düzgün (otoban gibi) yollarda hatta mümkünse pistte deneyelim (gerçi pistlerimizin hali de ortada rahmetli Sinan Sofuoğlu gibi profesyonellerin başına bile neler geliyor)...

abicim sende yazmışsın yazmışsın sonra hız yapmayın diyorsun :mrgreen: oldumu şimdik??? am gerçekten haklısın :rendeer: insan bir kaza gördüğünde bi sarsılıyor ama yine unutuyor malesef...

Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
emothep haklısın, benimki biraz ben yaptım sen yapma saçmalığı olmuş, şimdi okuyunca farkettim. kusuruma bakmayın.

Motosiklet kazalarını duydukça, gördükçe, en yakınlarımdan birinin başına gelmiş gibi üzülüyorum. Tabi ki benimle aynı duyguları paylaşan çok sayıda motosiklet tutkunu var.

sürat yapmayın zaten demiyorum, diyemem... Sadece gerekli koşulları sağlamak, tedbiri elden bırakmamak ve arkadakileri de düşünmek gerekli...

emothep haklısın, benimki biraz ben yaptım sen yapma saçmalığı olmuş, şimdi okuyunca farkettim. kusuruma bakmayın.

Motosiklet kazalarını duydukça, gördükçe, en yakınlarımdan birinin başına gelmiş gibi üzülüyorum. Tabi ki benimle aynı duyguları paylaşan çok sayıda motosiklet tutkunu var.

sürat yapmayın zaten demiyorum, diyemem... Sadece gerekli koşulları sağlamak, tedbiri elden bırakmamak ve arkadakileri de düşünmek gerekli...

işin şakası bir yana, dediğin gibi gazetede televizyonda motor kazası gördüğümde, sanki kendi başıma gelmiş gibi oluyorum... çok vahim bir durum... geekli güvenlik koşulları sağlandıktan sonra ölüm riski tabiki azalır ama hiç bir zaman sıfır olmaz... emniyet kemeri takmadan bir otomobille düz duvara 30-40 km hızla çarpmanız sizi öldürebilir... varın gerisini siz düşünün:silent: ama yinede bir şey yapıyorsak tadını çıkartalım dimi???:bounce:

ck125 ile 125 gördüm (ibre 135 i gösteriyordu.. 10 km fazla gösterdiği için bunu düştüm:mrgreen:)
99 model modenas ile 135 görmüştüm ve korkmuştum :cyclopsan

bugün denedim beylikdüzüden avcılara doğru 130 km gördü öndeki zırıltı sinirimi bozdu gaz kestim (keeway landcruıser 250)

Ben Ford Ranger 2,500 motor 96ps arabayla : 180 katranı devirdim.
Yakında 150 zc alacam bakalım 140 katran var 100ü görebilecez mi

asya scotterla 125 lik 2 kişi 90 ( sonrasından motor 1.5 saat kendine gelemedi )
honda cbf 150 2 kişi 105 dahada giderdi tek kişi rüzgarlık havada 110 geçmedi ondan sonra 85 dahi geçmedim frenlerine güvenemiyorum

Motosikletle en fazla 120 gördüm, geçenlerde polis radarı da 115 gördü kapı gibi belgem var yani :)

rampa aşağı bogaz koprusu goztepe donusunun ordan kadıkoye dogru arkamda 110 kilo kuzenimle 120 km yi gordum :) CBR 125 im varrrrr...

geçen haftasonu istanbul-ankara arasında 240 gördüm depo üstü çanta olduğu için kapanamadım da çok zorlandım rüzgar direncinden. +200 gereksiz hızlı geliyo bana...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar