15 sene önce falan bir arkadaşın dişli lastikli dağ bisikletiyle düz yolda 60 yapmıştım, az biraz daha zorlayabilirdim ama kısa sürede yorucu olmuştu ve o zamanlar acayip antrenmanlıydım...
7-8 sene öncesine kadar bindiğim bütün arabaların bakımlı-uygun demeden son süratini denerdim, 270e kadar görmüşlüğüm var, Allah korudu ölmedik...
Bir arkadaşın zzr1100üyle 250 görmüştüm yine 8-10 yıl olmuştur.
cbf150 ile 115den fazlasına çıkamadım, devir kesici engel oluyor-daha fazla devirlenmiyor, doğrusunu yapıyor. (2 kişi ile, tek başıma uzun düz yol denk gelmedi hiç...)
Son sürat denemeleri çok mantıklı şeyler değil, akıllı olalım, gaza gelmeyelim, kimseyi üzmeyelim, birçok makina hakettiğinden fazlasın yapıyor, aman diyim... İlla deneyeceksek en azından boş ve düzgün (otoban gibi) yollarda hatta mümkünse pistte deneyelim (gerçi pistlerimizin hali de ortada rahmetli Sinan Sofuoğlu gibi profesyonellerin başına bile neler geliyor)...
abicim sende yazmışsın yazmışsın sonra hız yapmayın diyorsun :mrgreen: oldumu şimdik??? am gerçekten haklısın :rendeer: insan bir kaza gördüğünde bi sarsılıyor ama yine unutuyor malesef...