hysong ve kanuni hakkında tavsiye arıyorumm...

motosiklet benim için bir hastalık haline geldi.. bir kaç aya kadar muhakkak almam şart. ama çok kararsızım. maddi durumum 600cc lik ve üzerini kaldırmıyor. fakat 125 cc lerde beni kesinlikle tatmin etmez. hysong 250 ve kanuni 200 ler ilgimi çekti. araştırdım ama pek iç açıcı anlatılmadı. çok fazla arıza yaptıkları felan. lütfen bu motosikletleri kullananların samimi fikirlerine ihtiyacım var. yalnış bişi yapmak istemiyorum. birde adanada hysong satan bi bayi bulamadım bayi bulabileceğim link konusunda yardımcı olursanızda sevinecem...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İlk motor alacak gibi yazmışsın sakın ha intihar etme ufaktan başla.

hyosung tabiki kullanmadım ama kanuniden iyi olduğunu çok duydum...

kesinlikle hyo al derim.kanuni ile kesinlikle ve kesinlikle dağlar kadar fark var.hız göstergesinin çubuğundan vidasına kadar işçilik ve kalite hyosung da.kesinlikle pişman olmazsın..

arkadaşlar artık kanuni hysong aynı kanuni satın aldı hysongu onun için ikisinede bulaşma honda cbf 250 hayatında uzun süre yer alır en azın dan ya bi arkadaş vardı sagolsun dersin sana kanuni al desem bir gün bana küfür edebilirsin

bu iki markayı yanyana görmekten nefret ediyorum.Hyo ve Kanuni arasında dağlar kadar fark ama kardeşmiş gibi bi yakınlık var.:)

Ben hyo 250 r alacam. Motor kıyaslamalarını çok yaptım Sonuçta Hyo başlangıç için ideal bir motor olduğu kesin. Ama 0. ınımı 2. elinimi alsam karar vermedim. Motorun tipi çok güzel. Hiç kullanmadım ama çok kullanan gördüm. Ama ikinci eli bana masraf açar diye korkuyorum. İlanlarda maşallah temiz pardon ç0000k temiz olmayan bir tek ilan yok. Sıfırını alsam 9000 ytl yi buluyor. ikinci eli 6000 ytl civarı . Garanti de yok. mutlaka bir iki kaza oluyor. Servise giricek, masafı, devir teslimi, bi sürü masraf. Ama sanırım çok istisna bir ikinci el olmadıkça, taksitle 0. ını almak en mantıklısı. Hala karar veremedim yinede.

Alıp 2-3 ay kullanıp 600 lüğe geçiş yapıcam diyorsan 2. el al ama benim gibi 2-3 yıl binerim diyosan 0 al

ıyıde 600 luk makınalara param yetmıyo dıyosun ama hyo satan bayı soruyosun 0km hyonun fıyatına eskı kasa guzelbı gsxr 600 fln alırsın

Ne için kullanacaksın motosikleti. Hız performans gösteriş mi ? ekonomi parça ucuzluğu ve uzun yıllar kullanım mı. ?

Daha önce motosiklet kullandın mı veya ne kadar tecrüben var.

arkadaşlar artık kanuni hysong aynı kanuni satın aldı hysongu onun için ikisinede bulaşma honda cbf 250 hayatında uzun süre yer alır en azın dan ya bi arkadaş vardı sagolsun dersin sana kanuni al desem bir gün bana küfür edebilirsin

hocam kanuni ile hyonun arasındaki ilişki için benzetme yapılırsa hyundai arabaların Türkiye distribütörlüğünün tofaş tarafından alınması gibi bişey (fiat ile alakası olmadığını farzet). motorun civatasına kadar, yedek parçasına kadar, orijinal aksesuarına kadar herşey korelidir. sadece satışı ve servis ayağı kanuniye aittir.
evet hyundaiye bakıp "tofaş da demek ki çok iyi" demek saçma olacağı gibi hyosunga bakıp kanuni ile kıyaslama yapmak da öyle saçmadır.
ama bunun tam tersini de söyleyebiliriz. kanuni iyi bir marka değil diye hyo için de "o bunu aldı artık ikisi aynı şey oldu" demek de haksızlıktır diye düşünüyorum.
ayrıca eski yetkili global, kanuniden çok mu daha iyiydi ki hyo ya güvenimiz bu kadar düşsün. benim bir alış-verişim, ilgim-alakam olmasa da, takip ettiğim kadarıyla, globalden de pek çok vatandaş memnun değildi.

Hyo bence başlangıç motoru değil yabana atılacak hız değil 170km/H

Bence 600CC Bulaşıp İntihar Etme Okadar Para...
Al Bir Yavuz24 13+1 1ytl20ykr Kurşunun Fiyatı
Daha Ucuz Olur:) Şaka Bir Yana Kanuni 2, 3. Terciğin olsun
Benim Motorum Kanuni Storm150 ama Hakikat...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar