Hyosunglandım...GT 250 R

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya biraz geç farkettim başlığı ::utangac:: Kusuruma bakma.

Cuma günkü buluşmada komtan'ın motora baktım, seninkinin aynısı. Çook güzel bir alet, aman dikkat et mahallenin veletlerinden uzak tut :)

Kutunun içindeki koyunu göremeyenlere de anlayış göster, "onlarla briç, golf, politika ve boyun bağları hakkında konuş. Böylece bu yetişkinler benim gibi duyarlı biriyle karşılaştıkları için mutlu olsunlar."

Buraya
da bir göz at :)

hayırlı olsun

7000 iyi para japon da düşünebilirdin aslında. bu başlangıç için daha iyi tabii.

bu sınıfın en iyisi derim bu..56 lar ve çiftlikte de bakmayan olmaz herhalde buna..güle güle kullan akira

jinlun mondial gibi çinlilerle kıyaslanmayacak kadar iyi bir çinli ama çinli olması bir şüphe genede . Umarım tüm parçaları çok kalitelidir arkadaşım hyosungun cruiserine bayıldım 600 lük olan bir makinamıydı neydi çok güzel.

akire kardeşim cok güzel bi motor iyi bi seçim yapmişsın allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin hayırlı olsun

Akira,hayırlı olsun,tekerine taş değmesin :p Bence motorun 250cc de görünüş olarak rakipsiz.Fuarda da çok hoşuma gitmişti,biraz daha fazla param olsaydı başlangıç için kesinlikle alırdım.Kullandıkça görüşlerini belirtirsen iyi olur takip edeceğim...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sağolun arkadaşlar. Ne çok sevenim varmış meğer.:rendeer: Gözlerimi yaşarttınız:salut:

Motor bahane motorculuk şahane. En güzel motosikletler sizin olsun.

Akira' Alıntı:
Sağolun arkadaşlar. Ne çok sevenim varmış meğer.:rendeer: Gözlerimi yaşarttınız:salut:

Motor bahane motorculuk şahane. En güzel motosikletler sizin olsun.
Hani resim ben göremedim??????

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Buyrun efendim banyodan sonra çekilmiş birkaç resim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar