Hyosunglandım...GT 250 R

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Akira' Alıntı:
Darısı, (bu neki daha iyisi) sizin olsun arkadaşlar.
Şaka biryana tigermbz , gelirsen beklerim. Yalnız ben şu an Yakakentteyim. Hayırlısıyla peder bey plakayı bir çıkarsın. Bigün kaçarım Samsun'a buluşur Ertem_55 ide alır bir gezi patlatırız. Senin motor ne alemde ,iyice öğrenebildin mi ? Samsun'a gelip dönebilirmisin?
yakakenttemisin? sen bizim motorcu necatiyi tanırsın ozaman resim öğretmeni.
benim motoru soracak olursan iyidir ellerinden öper, selamı var(mektup gibi oldu).
ben haftanın 2 günü motorla samsundayım. geceleri terör estiriyorum yollarda sen sürebiliyormusun diyorsun :queen:
şu mayısın 20 sinde direksiyonu vereyim de hayırlısıyla bi şehirlerarası gezecem.

iyi günlerde kazasız belasız kullan arkadaşım allah daha iyilerinide nasip eder inşallah... hepimize... aminnnnn :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Walla fabrikadan ayrılıp birtürlü şehir içerisine gidemediğim için bahsettiğin arkadaşı tanımıyorum ,ama adını not aldım.:cherry:

Sen direksiyon sınavından bahsetmişsin. A2 dir herhalde.
Benim daha 5 ay beklemem getekliymiş. Neymiş efendim ikisini bir arada alamazmışım önce birini sonra birini vs.vs.:pr:

Bu arada şu arkadaşada bir uğra Samsunda yeni motor almış. Gezmeye 2 kişi daha bulduk hehehe::winkwink

Hayırlı olssun arkadaşım. Güzel motor bu gt 250 r.
başta duyduğum bir isim olmadığı için pek ilgimi çekmemişti ama sitedeki talebi ve fuardada kendisini görünce açıkçası fikrim değişti.
güle güle kullan..hayırlı olsun...:rendeer:

Güzel Samsun'um 55' im gözümde tütüyor,bence en güzel rengi kırmızı Akira.Güle güle kullan.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorda ilk bakım ücretsiz , yağ filitresi ve yağı sen veriyorsun arkadaşım paralarını onlarında fiyatı 45 ytl gibi bir rakam tutuyor

Samsun'lular dirildi valla.. Bi Hyosung lazımmış demek Samsun tayfasına :) Canım Samsun'um Karadenizim.. Akira kardeşim, motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.. Samsun'a geldiğimde umarım görüşme fırsatımız olur.. dayımın klr'sini alıp gezeriz umarım.. ben klr'yi alır gezerim de inşallah hep birlikte oluruz..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İnşallah. Hele sen bir gel gezeriz .

Bakalım, inşallah yaza kadar bir [MT]Samsun tayfası oluşturabiliriz.

Hayırlı uğurlu olsun Akira kardeş;
Temmuz da Smasun da olacağım, eğer es kaza yolda kırmızı bir hyosong görürsem durdurur sorarım. Akira mısın diye.
Güle güle kullan allah kaza bela vermesin.
Babaanne tarafım çarşambalıdır da. Eh biraz da samsunluluk var yani biz de de.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sağolasın

Watergun Teksaslıymışsın:p

Gelirsen beklerim. Samsunda başka kırmızı (şimdilik) hyosung yok. Yolda görürsen çekinme durdur. Ben şimdi her kırmızı ybr yi durdurursam sonunda birisinden dayak yerim::huuuh::

Akira' Alıntı:
Sağolasın

Watergun Teksaslıymışsın:p

Gelirsen beklerim. Samsunda başka kırmızı (şimdilik) hyosung yok. Yolda görürsen çekinme durdur. Ben şimdi her kırmızı ybr yi durdurursam sonunda birisinden dayak yerim::huuuh::

Walla bence de dayak yeme ihtimalin yüksek.Hele de çarşambada sorarsan :cherry: Zaten motorla gelemem. Çocuklarla arabaya doluşur halamı, eniştemi ,ataları (dedeleri) ziyarete gelecem borçları bitirip te allah da ömür werirse motoru büyüttüğüm zaman motorla ilk geleceğim yerlerden birisi samsun olacak.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sağolasın khutuck.

Bende bu adam niye hala yazmadı, bir yanlışımızımı gördü acaba diye hayıflanıyordum.:)

seninde yeni avatarın hayırlı olsun.

Öğrencilik zamanımızda anfide 300 kadar öğrenci toplanmış dekanın versiği dersi dinliyorduk.
Adam aniden tahtaya Fil yutmuş boğa yılanı çizdi. Bu nedir diye sordu. 300 kişiden sadece ben cevap verebilmişdim. "Aferin . Küçük prensi okumayanı adamdan saymam hadi şimdi yaylanın" diyip milleti kovmuş banada "bir sıkıntın olursa yanıma uğramaya çekinme" demişti
Hey gidi günler hey:mrgreen:

bu hyosung nası bişe resmi var mı yaw. bu racing falan demişsiniz. merak ettim 250 cc heralde. ne malı bu çin deil demişsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar