Valla Youtube videolarında virajlarda falan müthiş gidiyor. Bunun bir de R versiyonu çıkmış Sahibinden'de yeni gördüm. Çok güzel bir makina ama nedense kimsenin haberi yok. Bana göre o varken GT250R'nin yüzüne bakılmaz ama hala herkeste bir GT250R sevdasıdır gidiyor. Şu motorlara test organizasyonu yapıp tanıtsalar gerçekten iyi satarlar.
Ben R versiyonuna niyetlendim ilk başta ancak 3 hafta bekledim gelmedi öyle olunca da beklemeye dayanamadım daha fazla ve şehiriçi daha uygun olabileceğini düşündüğüm naked modelini aldım. Bence test sürüşü çok zor çünkü distribütör pek o kafada bir firma değil gibi duruyor çoğu kişi distribütörün bile değiştiğinin farkında değil reklam 0 kısacası. Ortada pek motorda yok zaten gördüğüm kadarıyla. İstanbul motor birtek bunun olduğunu söyledi renk olarak gerçi benimde istediğim renk bu idi allahtan. Aşağıdaki linkteki motoru ben aldım şuan motor yok sanırım onlarda fakat 1-2 bayi daha satıyor gördüğüm kadarıyla.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-istanbul-motor-2015-hyosung-gd-250n-nakit-fiyatina-9-taksit-210179094/detay