St kanuni getiriyor Türkiye ye, konuştum. 14 Şubat 2014 olarak taroh verdiler. Tahmini satış fiyatını sordum söylemiyorlar. Nofear nickli arkadaşımın yazdıkları fiyat konusunda daha umut verici. Ben 11000 tlden aşağı olmaz diye tahmin etmiştim.
Şu fuar bir gelmedi gitti :queen: 9752 fiyat ile 12 ay kredi kartına da böldük mü bu iş tamamdırİlk kobay benim gibi arkadaşlar bakalım 9752 tl lik megelli gibi bomba mı olacak yoksa parasını hakkeden bir cönever mi olacak göreceğiz.
Şu fuar bir gelmedi gitti :queen: 9752 fiyat ile 12 ay kredi kartına da böldük mü bu iş tamamdırİlk kobay benim gibi arkadaşlar bakalım 9752 tl lik megelli gibi bomba mı olacak yoksa parasını hakkeden bir cönever mi olacak göreceğiz.
Emin ol ki komançiden sonra sana mercedes gibi gelecekBu arada biraz araştırdım daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama çalışır vaziyetteki ağırlığı 140 ila 145 kilo olduğu yazılmış.
Hyosunga ben canı gönülden inanıyorum kaliteli bir motor çıkaracak.
Fakat şu açıdan düşünmek lazım. Bu yeni x5 modeli bildigimiz tanıdıgımız motor bloguyla gelseydi V motor. Gözümüz kapalı alırdık.
Ama üstünde tanımadıgımız test etmedigimiz ve yıllarca sürmedigimiz bir tek silindir motor blogu var.
Eskiden İlk nesil Sürücülerinin biliçnsizligiyle kırılan kranklar gibi hyosungda bu motorunda öngörü yapamazsa gerçekten kobay duruma düşüp üzülmeni istemem.
Bence birazcık bekle en azından 2-3 kulllanıcı yorumu okuyalım daha sonra nokta atışını yaparsın
Hani arkasında saglam disbiratör olsa problem yaşamazsın dicem iyice agızlarına yüzlerine bulaştırırlar biliyosun.
anladığım kadarıyla bu motora bi sempatin var dostum sanki ilk alacaklardan gibisin
bajaj pulsar hakkında bilgisi olan varmı? kim getirecekmiş kaça getirecekmiş? özellikleri nedir?
Okadar test günleri videoları yayınlandı... Eminim kore sitelerinde test videoları da vardır. Avrupada yoktur tabiki.
Ee ne diyorlar yorumlarda genel olarak ?
11.874 tl bayiden aldığım bilgi , fuardan sonra dağıtılacak dedi. Comet vs X5 Karşılaştırması yaparsak ne farkı var görüntü dışında anlayan bilen ?