Gv 250
merhaba eğer usta sıkıntısı yoksa birde paypal kabul ediyor ise Kıbrıs'ta Türkiye den çekildi hiç korkma al çok şahane bir motorSelamlar arkadaşlar, yeni üye oldum foruma. İsmim Erkin, 8 senedir KKTC'de ikamet ediyorum. 96 model Honda Joker (Mondial Znu'ların orjinali) scooter ile başladım motor yaşamına. Restore edip 1. sene sonunda sattım. Motor eğitimini Honda'da aldım. Cbf150, Cbf 500, Honda Cb600f Hornet kullandım ki Hornet eğitim motorumuzdu. Şimdi bir motor arayışındayım, daha çok cruiser veya naked düşünüyorum ancak adada motor kültürü ne yazık ki çok gelişmedi ve burada motor bulmak da çok zor. Bir tane 2016 model Gv 250 denk geldi. İlk sahibi İngiltere'den getirmiş motoru ve şimdiki sahibine iş karşılığı vermiş. Şimdiki sahibi ise motor sürmesini bilmiyor ve satışa koymuş. Motor tertemiz daha 1000 km yapmamış. 20 Bin TL altına alma imkanım var kendisinden. Kararsız kaldım fakat. Konuda birçok sayfayı okudum, youtube videolarını inceledim. Parça bulma sıkıntısı ve elektronik problemler beni düşündürüyor. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar? Alınır mı yoksa bu saatten sonra Gv 250 ile uğraşılmaz mı? Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.