Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar merhaba

malumunuz bizim motorlarda farları kapatıp acmak için bir buton yok marşı bastımı yanıyor. fakat geçen pazar benim stop gitti fren basınca da yanmıyordu dedim herhalde ampül patladı, dün açıp baktığımda ise şöyle bir fotoğraf ile karsılastım sanırım duy erimiş sıcaktan sadece duyun değişimi mümkünmüdür acaba

ENDmeH.md.jpg

p5VZ6z.jpg

Selamlar, motor için ön çamurluk arıyorum ancak ne çıkma ne başka parça bulamıyorum, gv250'yle uyumlu ön çamurluk bilen eden var mıdır ya da başka bir motorunki uyabilir mi? Teşekkürler simdiden

arkadaşlar merhaba

malumunuz bizim motorlarda farları kapatıp acmak için bir buton yok marşı bastımı yanıyor. fakat geçen pazar benim stop gitti fren basınca da yanmıyordu dedim herhalde ampül patladı, dün açıp baktığımda ise şöyle bir fotoğraf ile karsılastım sanırım duy erimiş sıcaktan sadece duyun değişimi mümkünmüdür acaba

https://i.imgyukle.com/2019/10/15/ENDmeH.md.jpg

https://i.hizliresim.com/p5VZ6z.jpg

Aradğınız sanırım bu, eğer çok ısınıyorsa led e çevirmeyi düşünün https://www.motopit.com.tr/urun/stop-aydinlatma-lamba-tesisati-mtp0179399

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:29 ----------

Selamlar, motor için ön çamurluk arıyorum ancak ne çıkma ne başka parça bulamıyorum, gv250'yle uyumlu ön çamurluk bilen eden var mıdır ya da başka bir motorunki uyabilir mi? Teşekkürler simdiden

Motopitten bulabilme ihtimaliniz var ancak şu an stok dışılar ve fiyatları biraz yüksek https://www.motopit.com.tr/kategori/gv-250-n-camurluk-plakalik-tozluk-parcalari

Motosikleti
Hero X Pulse 200
arkadaşlar merhaba

https://i.imgyukle.com/2019/10/15/ENDmeH.md.jpg

https://i.hizliresim.com/p5VZ6z.jpg

burda bir kısa devre yada ters bir durum olmuş, duyun erimemesi lazım, duyu değiştirin ama buna sebep olan şeyide bulun yoksa tekrarlayacaktır.

onun duyunu değiştirecek bir adam bulmanız lazım herkes uğraşmaz, duy standarty bir malzeme

arkadaşlar merhaba

Duy standart duy , oto parçacılardan yada elektrikçilerden stop duyu diyerek alabilirsiniz. Tek sorun bu duyu değiştirmek için stopu sökmeniz lazım. Stop camını sökmek yeterli olmuyor. Arka teker ile arka çamurluğun arasında paslanmış vidaları sökerek çıkarmanız lazım. Önce arka tekeri sökmek yada vidalardan gevşetip öne doğru almak bi çözüm olabilir.

Bu arada cumartesi günü yaz başı sattığım motorumu gördüm , dile kolay 3 yıl yaklaşık 35bin km kullanmışım, içim bi tuhaf oldu ağlamaklı oldum resmen. :salut:

Son düzenleme:
Bu arada piyasada hava filtresi kalmamış motoru aldığım yetkili serviste bile yoktu, internet sitelerinde vs de yoktu hava filtresi yok mu satan bir yer?

Duy standart duy , oto parçacılardan yada elektrikçilerden stop duyu diyerek alabilirsiniz. Tek sorun bu duyu değiştirmek için stopu sökmeniz lazım. Stop camını sökmek yeterli olmuyor. Arka teker ile arka çamurluğun arasında paslanmış vidaları sökerek çıkarmanız lazım. Önce arka tekeri sökmek yada vidalardan gevşetip öne doğru almak bi çözüm olabilir.

Bu arada cumartesi günü yaz başı sattığım motorumu gördüm , dile kolay 3 yıl yaklaşık 35bin km kullanmışım, içim bi tuhaf oldu ağlamaklı oldum resmen. :salut:

çok teşekkür ederim yardımlarınız için :)
Aradğınız sanırım bu, eğer çok ısınıyorsa led e çevirmeyi düşünün https://www.motopit.com.tr/urun/stop-aydinlatma-lamba-tesisati-mtp0179399

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:29 ----------

Motopitten bulabilme ihtimaliniz var ancak şu an stok dışılar ve fiyatları biraz yüksek https://www.motopit.com.tr/kategori/gv-250-n-camurluk-plakalik-tozluk-parcalari

aynen aradığım olarak bu ama bi enteresanlık var stop tasında hiç birşey yok iken duyun erimesi enteresan geldi bana

Selamlar

Geçen ay 2007 model gv 250 alarak aranıza katıldım. Tek sıkıntı motorun yan kapakları eksik bunları temin etmek çok sıkıntı internette bulamadım bir abimiz sen orjinalini rica et birinden ben polyesterden yapayım dedi. Aranızda İzmirde bana yardımcı olabilecek arkadaş var mıdır ?

[/COLOR]
Selamlar

Geçen ay 2007 model gv 250 alarak aranıza katıldım. Tek sıkıntı motorun yan kapakları eksik bunları temin etmek çok sıkıntı internette bulamadım bir abimiz sen orjinalini rica et birinden ben polyesterden yapayım dedi. Aranızda İzmirde bana yardımcı olabilecek arkadaş var mıdır ?

merhaba ,
facebookta chopper yedek parca (ya da buna yakın bir isimdi) grubunda satılık ürünlerde gv nin yan kapağını görmüştüm ,bak istersen belki aradığındır

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:25 ----------

gv 250 için motor koruma demiri nereden bulabilirim. Aydın kardeşler de var ama bir arkadaş vites padalında sorun çıkartıyor demiş koruma demiri için

kağıthanede msa diye bir firma var ,piyasadaki gv lerin koruma demirlerinin çoğu oranın imalatı

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------

Merhaba arkadaşlar
Gv250 Kullanım kılavuzu elinde olan varsa paylaşabilir mi.

internette pdf olarak servis manueli var , kullanım klavuzundan çok daha fazla işine yarar

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:31 ----------

490 liraydı havale ile 400 liraya aldım.
Taktıktan sonra 500 km uzun yol yaptım sorun çıkarmadı ancak 14.4 akım vermiyor. Statörüm sağlıklı o kesin ama aküde güç kaybı var. Sağlıklı bir akü olsa dahi değerleri değişmez. Orijinali gibi değil. Farlarda titreme yaratmıyor ama bende şu an akım rolantide 13 farlar açıkken 13.3 gazı açınca tekrar 13
Ben başka konjektörlerde denemedim ancak hiçbiri uymadı çünkü statörde 18 bobin var. Normal bir 250likten fazla güçlü.
Benim tavsiyem paranız varsa alabilirsiniz ama ustanızın emin olduğu başka bir konjektör vs. varsa ustanızı dinleyin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

İkinci silindir için oksijen sensörü hatası büyük ihtimalle

konjöktörle statör arasındaki kabloyu kalınıyla değiştirirsen istediğin voltajı görürsün ,muhtemelen şikayetlerinde biter

Arkadaşlar hâlâ orj veya yan sanayi hava filtresi arıyorum gv250 için

motosikletparcalari.net yorumları gereği güven vermedi
motopit.com da tedarik ve stok yok motoranypye yönlendiriyorlar
motoranyp mail ve telefon ile cevap yok ulaşım yok
merkezyedekparca.com stok yok
en son zgaraj ı aradım fiyat ve stok sordum yok dediler

ya yurtdışı sitelerinden sipariş vereceğim ki paypal üzerinden çalışıyorlar biraz sıkıntı çıkaracaklar
ya da cbr250r filtresi gibi bir filtre alıp kesip biçim çerçeveye oturtacağım silikon vb bir şekilde

Son düzenleme:
Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4

ya yurtdışı sitelerinden sipariş vereceğim ki paypal üzerinden çalışıyorlar biraz sıkıntı çıkaracaklar
ya da cbr250r filtresi gibi bir filtre alıp kesip biçim çerçeveye oturtacağım silikon vb bir şekilde

Selamlar, motopit'e geldi, ben sipariş verdim, biraz tuzlu ama yapacak birşey yok.

Koreanbikeparts sitesinde paypala gerek yok direk kredi kartı ile alabiliyorsun ama gümrükte %20 civar gümrük vergisi alırlar. Kapıya gelen ptt çalışanı tahsil ediyor.

Aliexpress tede bulabilirsin

Koreanbikeparts sitesinde paypala gerek yok direk kredi kartı ile alabiliyorsun ama gümrükte %20 civar gümrük vergisi alırlar. Kapıya gelen ptt çalışanı tahsil ediyor.

Aliexpress tede bulabilirsin

Koreanbikeparts a bakacağım, aliexpresste "gv250 air filter" olarak arattığımda bir şey çıkmıyor(genelde mantar filtre vs çıkyıor) ki çıksa da söylediğin gibi %20 gümrük takıyorlar koşuşturmacadan unuttuğum bir parçayı aliexpress üzerinden yeni aldım vites göstergesi yapmak için, 7 dolar şeye 16tl kitlediler

Son düzenleme:
Koreanbikeparts a bakacağım, aliexpresste "gv250 air filter" olarak arattığımda bir şey çıkmıyor(genelde mantar filtre vs çıkyıor) ki çıksa da söylediğin gibi %20 gümrük takıyorlar koşuşturmacadan unuttuğum bir parçayı aliexpress üzerinden yeni aldım vites göstergesi yapmak için, 7 dolar şeye 16tl kitlediler

Dediğin doğru aslında koreanbikeparts son çare olarak kullanmak lazım. Vergi vs düşündüğünde buradan pahalıya gelir

Merhabalar
Motosikleti çalıştırmaya başladığımda hafif bi marş basıyor ardından depo altından tıkır tıkır sesler geliyor ve çalışmıyor. Konu hakkında yardımcı olur musunuz ?

Merhabalar motoru vurdurunca çalışıyormu? Çalışıyorsa statör veya konjektörden kaynaklanıyor olabilir

Arkadaslar merhaba,
Bizim motorun farinda ayar yok mu? Bulamadim ben, arabalar surekli selektor yakiyor cok yukariyi gosteriyor. 25.sayfada var denmis cok kolay denmis ama ben bulamiyorum, fotograf atabilir mi bilen birisi. Motora zarar vermek istemiyorum.

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba,
Bizim motorun farinda ayar yok mu? Bulamadim ben, arabalar surekli selektor yakiyor cok yukariyi gosteriyor. 25.sayfada var denmis cok kolay denmis ama ben bulamiyorum, fotograf atabilir mi bilen birisi. Motora zarar vermek istemiyorum.

Farın çatala bağlı olduğu yerde 2 tane kör somun var onları gevşettiğinde farın yukarı aşağı oynayabilmesi lazım ayarı öyle yapabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar