Merhaba arkadaşlar, motorumu ilk 1000 bakımına götürdüm. Bakıma götürmeden 2 gün önce sinyallerim çalışmıyordu. Neyse bakımda dediler ki, flaşör yanmış yenisini getirtelim. 4 gün sonra getirdiler garanti kapsamında taktılar. Motor dururken sinyaller çalışıyodu, çalıştırdım sürmeye başladım sinyaller yine gitti. Sonra bi tur daha atayım servise tekrar gideyim dedim. Bi baktım ekran da gitmiş, devir ve hız göstergeleri de

sinyali yapacaz dedik göstergeler gitti komple

servise tekrar götürdüm. Dedi ki biz bu motora ayrıntılı bi şekilde bakalım, başka bi sorun var heralde. Dedim heralde başka sorun var

neyse, sıra varmış serviste haftaya pazartesi götürcem motoru. Motorun çalışmasında hiçbi problem yok, sadece sinyaller ve göstergeler gitti. Bu şekilde motoru kullansam mı acaba servise götürene kadar? Yoldayken başıma iş açar mı sizce anlamadım?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ----------
Kendi cevabımı kendim vereyim madem

okuduğum kadarıyla ya konjektörde bi problem var ya da ona bağlı olarak aküde problem var. Çünkü motordan yanık kokuları geliyor bazen. Serviste flaşör takıldıktan sonra sürdüğümde de selenin altından dumanlar gelmişti biraz. Dolayısıyla yola çıkmam çok da mantıklı değil

şu aralar bi kar yağsa da kar yüzünden motoruma binemiyorum diye kendimi avutsam, içim soğusa