Arkadaşlar öncelikle merhaba.Foruma yeni üye oldum.Direk olarak GV 250 alacaklara hitap etmek istedim.Kesinlikle korkmayın, şüphe duymayın.Motorumu 25 aralıkta satın aldım.2009 model 43000 de bir makinadır kendisi.Sakaryadan aldığım motorumla akşam 8 de Bursa'da olacak şekilde 3 saat yol yaptım.Soğuktan sağlam dayak yedim ama motor banamısın demedi! Bursa'da gece yattıktan sonra sabah soğuğunda yola çıktım ve bu motor km'ler arttıkça yol istemeye başladı.Bundan sonra olayı rakamlarla veya tariflerle anlayamazsınız.7 yıl motorsuz kaldıktan sonra 0 derece havada yola çıktım.Dondum ama motor gitmek istedi.Sanki "Hidalgo".Bursadan 8:30 saat yol gittikten sonra Marmaris'e girdim.İnsanlar 2 saat motor süremediklerini falan söylüyorlar.Yok motor hararet yapıyomuş yok tekliyomuş yok başka arızalar falan filan.Arkadaş 8:30 saat yol gittim buz gibi havada eve geldiğimde yorgun değildim.Camdan aşağı baktım motora, biraz daha gezsem mi acaba dedim kendi kendime.Şimdi söylüyorum bu motoru almayı düşünenlere; Almayın sakın.Aşık olursunuz,eve giremezsiniz,çoluğunuzdan çocuğunuzdan ayrı kalırsınız valla.Başka sözüm yok...
Son düzenleme: