Arkadaşalar benim motorun zincirinde de bozuk parça var söküp bozuk parçayı çıkarıp ek parça takmayı düşünüyorum. Zincir kırma aleti buldum. Ek parçada aldım. Ama bende sehpa yok , ya orta sehpa almam lazım yada servislerdeki arkadan kaldıran sehpadan bulmam lazım. Bunlardan birini ucuz yollu nerden bulabilirim ?
arkadaşlar gosterge panelindeki kırmızı FI ışığı arıza lambası mı yoksa enjeksiyonun çalıştığını mı gosteriyor sadece
Merhaba arkadaşlar. 2006 Model gt 650 Cometi mi 10 sene önce sıfır km alıp iki yıl kadar kullanmıştım. O zamanlar sanıyorum global motor diye bir firma distribütör idi. Geçen zamanda farklı büyüklükte ve ebatta motosiklet kullandım. Yıllar sonra şimdi yine gv 250 modeline heves ediyorum. Yeni distribütör kimdir parça servis durumu nedir sormak istiyorum.
[/COLOR]
sahibindende 180 tl ye ve 245 tl ye koruma demiri var.Biri Aydın kardeşler diye bi firma. Malzemesini bilmiyorum, ben çanta demiri almıştım fena değiller. Diğeri hakkında bilgim yok.
teşekkür ederim baktımda aydın dakimi bursa dakimi daha iyi durur ve iş görür ne dersiniz?
Marşa bastıktan sonra sönmezse arıza vardır. Diagnostik cihazı olan bir yetkili servise gidip arıza tespiti yaptırmak gerekir. Cihaza bağlayıp arıza tespiti yapmak 50 TL idi geçen sene. Marştan önce ise yanar, normaldir.
Global Motor'u öpüp başımıza koysaymışız keşke. Ondan sonra Kuralkan geldi, Kuralkan'a bin defa laf ettik ama stokta olmasa bile siparişi yaparlardı. Üniteks ise maalesef çok rezil bu konuda. SYM, Motoran, Spada, Victory ve Indian markalarını getiriyorlar. Ama ne düzgün bir servis ağı, ne yetkili bir bayi, ne de yedek parça konusunda sıfır destek. Gelen gideni aratırmış. hyosungsource.com'dan yedek parçaları sipariş edip stoklamak lazım. Daha adamlar markanın sitesini kuramadı. Çok incelemeye değer mi bilmiyorum ama bu da websiteleri: http://www.uniteksmotordivision.com/
Ben yardim i olurum kromdan yapilma karuma var 300 tl ozelden yazarsan konusuruzgv 250 me motor koruma demiri baktım bir yerde buldum ama 500 tl fiyat verdiler bana çok yüksek geldi bu konuda koruma demiri ve sisy bar konusunda yardımcı olabilecek bilgi verebilecek varmı
şimdiden teşekkür ederim
Fuarda gorustum epeyce gv300ün gelmeyeceğini yada gv300 kasasına 250 lik motorun takılıp satıs yapılmayacagı konusunda epey kesin konustular. Sacma bir yere atmıslar fuarda zor buldum. Siyah ve mavi aynı model aynı renk. Birde full kırmızı modeli gelmiş.
Arkadaşalar benim motorun zincirinde de bozuk parça var söküp bozuk parçayı çıkarıp ek parça takmayı düşünüyorum. Zincir kırma aleti buldum. Ek parçada aldım. Ama bende sehpa yok , ya orta sehpa almam lazım yada servislerdeki arkadan kaldıran sehpadan bulmam lazım. Bunlardan birini ucuz yollu nerden bulabilirim ?
Merhaba arkadaşlar. 2006 Model gt 650 Cometi mi 10 sene önce sıfır km alıp iki yıl kadar kullanmıştım. O zamanlar sanıyorum global motor diye bir firma distribütör idi. Geçen zamanda farklı büyüklükte ve ebatta motosiklet kullandım. Yıllar sonra şimdi yine gv 250 modeline heves ediyorum. Yeni distribütör kimdir parça servis durumu nedir sormak istiyorum.
Arkadaşlar merhaba, benzin göstergesi arızasını nasıl çözebileceğim konusunda fikir verebilecek varmı ?
teşekkür ederim baktımda aydın dakimi bursa dakimi daha iyi durur ve iş görür ne dersiniz?
bugün başıma gelen olaydan size sıcağı sıcağına yardım edeyim, eğer zinciriniz D.İ.D ise yedek parça satan bir yere gidip zincirinizin ölçüsüne göre kilit baklası alın 1 tane.. ben 16 liraya aldım bugün size tavsiyem bu işleri bir tamirciye veya servise götürüp yaptırın, basit bir işlem gibi gözükür ama teknik gerektirir. motoru sehpaya almakla bitmiyor zincir tarafındaki amortisörü sökmeniz lazım çünkü baklayı takmak için zinciri takılı şekilde dışarı almanız lazım. bakla takma ve sökme işleri motor üzerinde olmuyor.
Aliexpresten bu ek parçasını;
http://www.aliexpress.com/item/KMC-520-CHAIN-MASTER-LINK-MOTORCYCLE-CHAINS-REPAIR/32564673969.html
ve bu aleti aldım;
http://www.aliexpress.com/item/Hot-Motorcycle-Motor-Motorbike-Tusk-Chain-Link-Breaker-Splitter-Cutter-Dirt-Bike-Link-Tool-High-quality/32572701249.html
Bu alet teoride(?) zincir motosikletin üzerindeyken pimini iterek dişi çıkarmanızı sağlıyor, sonra da üstteki ek baklayı aynı şekilde takabiliyosunuz. Bizim zincir yaklık tarafında olduğundan , ayaklıktayken çok aşağıda kalıyor. dikleştirirsem de diğer tarafa düşme tehlikesi var. Ayrıca bozuk baklavayı bulmak için arka teker havada olmalı ki yavaş yavaş tekeri çevirerek bozuk olanı bulabileyim. Derdim oAma tabi bu aletin yeterince sağlam olup zinciri söküp sökemeyeceği de tamamen muamma..
Aydın'dakini bilmiyorum ama forumda okuduğuma göre @ogzcngdk arkadaşımızın Bursa'da satılan koru demiri ile kazası var ve söylediğine göre görevini iyi yapıyormuş.Şahsen bende bu hem bana yakın olduğundan dolayı hem de tasarım olarak hoşuma gittiğinden dolayı hem de fiyatı uygun olduğundan dolayı boş bir zamanımda bu koruma demirinden taktırmayı düşünüyorum.Bunların dışında İstanbul'da Metal Sanatları Atölyesinin ürettiği 300 TL lik ve gerçekten çok sağlam koruma demirleri var.Bunların dışında MSA 280 TL ye de sissy bar imal ediyor.Ama şu anda ellerinde var mı bilemiyorum.
Buyrun bu Bursa'da satılan koruma demiri.Yalnız eski-yeni kasa uyumuna dikkat edin.;
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-hyosung-gv-250-koruma-demiri-234075675/detay/
Arkadaşlar Merhaba, uzun süren araştırmalarım ve burada ki 1000 üzerindeki yorumunda etkisini gözardı etmeyerek bir GV 250 sahibi olmaya karar verdim. Maddi imkanlarım epey kısıtlı olsa da sahibinden de 6.500₺ 2006 model güzel bir motor bulabildim muhatemelen bunu alacağım. 2006 model GV 250'ler de dikkat etmem gereken detaylar hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.