Teşekkür ederim peki uygun bi modelmi yeni başlıyan biri için GV250?
Daha önce hiç vitesli motosiklet kullanmamış biri için ağırlığı ve gücü biraz zorlayabilir.Biraz sıkıntılı da olsa başlanabilir.Ama daha güvenli ve az zorlayıcı bir başlangıç için 125-150 cc daha hafif bir modelle başlamanızı öneririm.
Bu arada dostum üyelik tarihinde bir sorun mu var? 31 Ağustos 2016 yazıyor????![]()
Daha önce hiç vitesli motosiklet kullanmamış biri için ağırlığı ve gücü biraz zorlayabilir.Biraz sıkıntılı da olsa başlanabilir.Ama daha güvenli ve az zorlayıcı bir başlangıç için 125-150 cc daha hafif bir modelle başlamanızı öneririm.
Bu arada dostum üyelik tarihinde bir sorun mu var? 31 Ağustos 2016 yazıyor????![]()
Teşekkür ederim peki uygun bi modelmi yeni başlıyan biri için GV250?
Teşekkür ederim düşüp kalkmadan öğrenilmiyecek anlaşılan ya benim asıl sorunum aslında ailemi ikna edemememnezaman tamam diyorum güzelce anlatayım tak diye televizyonda haberlerde motorlu genç hayata veda etti gibi haberler iki kere oldu bidahada açmadım konuyu bu bi işaretmi acaba :dd
1. Motorunuza yapılan işlemler için normal bir ücret ödemişsiniz. eksik veya fazla değil.Şimdi gelelim aklıma takılan sorulara;
1-Debriyaj balatası değişimi ve genel bakım için çok mu bayıldım?
2-Sorun gerçekten ustanın dediği gibi sensörlerde mi yoksa buradaki pek çok arkadaşın yaşadığı gibi çatlak pipo sendromundan kaynaklı arıza mı benimki?
3-10binde baskı balata bitmesi normal mi?
1. Motorunuza yapılan işlemler için normal bir ücret ödemişsiniz. eksik veya fazla değil.
2. evet sorun yüksek ihtimalle sensörlerde...
3. 10 binde debriyaj balatası normal şartlarda bitmez, hatta gv 250 için düzgün kullanırsanız motor sıfırlayana kadar bitmez buda 80 bin km den fazladır. ama bu kişiden kişiye değişir 50 bindede bitebilir kullanıma bağlı, fakat 10 binde bitmez bu kesin.
sizin burda yaptığınız hata teşisi kendiniz koyup ustaya sorun bu bunu değiştir demeniz.. sorunu bulma kısmını ustaya bıraksaydınız daha iyi olurdu. bu arada bursada motoru kime götürdünüz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------
Ogzcngdk öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim. Haklısın, ustaya teşhisle gitmek hataydı.
Gökderede erdal ustaya götürdüm.
Oksijen sensörü tedariği konusunda önerin olabilir mi peki ?
Arkadaşlar normalde ön rüzgarlık taktirmaya hiç niyetim yoktu ama netten dolaşırken şu tarz bir rüzgarlığa rastladım;
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-hyosung-gv-250-on-cami-fume-siyah-renkli-cam-151650554/detay
Bizim motosiklete nasıl olur?Kullanan var mı?Yüsek hızlarda rüzgar dengesini bozar mı?Başka tavsiye edeceğiniz rüzgarlık var mı?Rüzgarlık için kesin karar vermedim bir araştırma yapayım bir fikir alayım dedim.Çokta büyük olmayan koyu renkli rüzgarlıklar görünüş olarak ta hoşuma gidiyor.
Merhaba gv 250'yi ve daystar 250'yi çok beğeniyorum. Başlangıç olarak sıkıntı yaratır diyen de var demeyen de. Bajaj Avenger 150 ile başlamak daha mı mantıklı olur ? ( 1.93 m - 145 kg )
Merhaba gv 250'yi ve daystar 250'yi çok beğeniyorum. Başlangıç olarak sıkıntı yaratır diyen de var demeyen de. Bajaj Avenger 150 ile başlamak daha mı mantıklı olur ? ( 1.93 m - 145 kg )
abi 145 kiloysan bajaj seni çekmeye bilir. yanlış anlama o tarz motorlar için maksimum yükleme 150-160 kg ve buna benzinde dahil. eğer ben tek binicem artçım olmayacak tamam derim bu arada bajaj avenger nezaman gelir türkyieye veya geldimi bir bilgim yok. sıfırdan motora başlıyorsan sana tavsiyem yedek parçası uygun birşeyle başlaman.
Merhaba,
Senin alacağın 150cc motor aşkını öldürür. kilon o motora fazla geleceği için 100cc motor kadar gider. Yokuşlarda yırtınır 40dan yukarı çıkmaz.
250cc almanı tavsiye ederim. 250cc kullanmayanlar abartıyorlar aman çok güçlü gelir diye. Boşver onu
Daha önce motosiklet kullanmadıysan. Olduğu yerde düşürürsün ufaktan yan yatırırsın o zaman masrafı 150cc basit motordan çok olur.
Onun dışında hiç bi sorun yaşamazsın.
Düz yolda hiç bağırmadan çağırmadan 100-120 ile gidersin. Anayolda sollamaya çıkmak istdiğinde bi nefeste 140-150 de yapar.
Yokuşta çoğu zaman vites bile küçültmeden gidersin.
Motosiklet kullanmaktan da keyif alırsın.
Ben böyle yaptım ve doğru yaptığıma eminim