- Motosikleti
- Kawasaki Vulcan S
o zaman şöyle diyebiliriz 2009 enjeksiyonluya geçdikden sonra mühendislik ve yapısal olarak motor tamamen aynı sadece kozmetik olarak 2012 de dijital kadran falan eklenmiş 2014 de kozmetik olarak kromlar boyanmış siyaha..
esas öğrenmek istediğim motorun yapısal olarak bir değişikliği olup olmadığıydı mesela enjeksiyon sistemi yada gömlekde yürüyende v.b sanırım yok.. genelde kozmetik..
yani 2009 yada 2010 da alsak 2012-13 den tek farkı göstergeler olucak buda sonradan alınıp 2009 yada 2010 gv ye takılabilinir herhalde..
Abi tam olarak emin değilim motor bloğunda belirli bir değişiklik yok diye biliyorum ama elektronik aksamda belki değişiklik olabilir.Daha önce de dediğim gibi GV 250 enjeksiyona geçtiğinden beri bir kaç farklı beyin kullandı.O yüzden enjeksiyon sisteminde(sensörler beyin vb.)yada diğer elektronik aksam da küçük değişiklikler olabilir.Bir de bunların haricinde zaten herkes tarafından bilinen enjeksiyona geçince çift egsozdan tek egsoza geçildi,Hyosungsource'ta satılan çeşitli aksesuarlarda tek egsozlu versiyon uyumludur çift egsozlu versiyon uyumdur gibisinden uyarılar.Aynalar değişti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:01 ----------
Ya bu seneki depolarda ve çamurluklarda kullandıkları o anlamsız sarı renkteki konturlara hala alışamadım. Ne kadar basit duruyor motosiklet bu haliyle. Bu seneki farklılıklardan biri de yuvarlak aynalar. Bundan öncekilerde ovaldi.
Böyle saçma makyajlama işlemlerine gireceklerine biraz yenilik ekleseler hiç fena olmazdı. Mesela Daelim Daystar'daki gibi ayarlanabilir elcikler, çift çıkışlı egzost ki bu zaten 2009 ve öncesi modellerde böyleydi, dörtlüler, çok lazım değil ama vites göstergesi, depo kapağının sağ tarafta olması gibi. Daha işlevsel yenilikler bekliyordum ama satışların düşmesinden korkmuş olacaklar ki makyajlamaya gitmişler her sene olduğu gibi. Bu söylediklerim de atla deve değil yani ciddi bir maliyet artışına sebep olacak özellikler değil.
Bu kafayla Hyosung yenilikçi rakiplerine yenik düşecek ki, en büyük rakibi Daelim Daystar fiyat uygulamasıyla da 1 adım öne geçer bu seneki satışlarda diye düşünüyorum.
Aynalar hatta gösterge paneli bile ülkeden ülkeye fark edebiliyor.O yüzden bize yine oval aynalardan gelme olasılığı var.2015 model resimlerini de sizin verdiğiniz siteden aldım.Bir de hala GV 250 nin kesin bir fiyatını öğrenebilmiş değiliz.Eğer o 12.000 TL GD 250 N in fiyatı ise GV 250 in daha pahalı yada daha ucuz olma olasılığı var.